x

Eminu Tufo iskritikovali pojedini fanovi: Zamjeraju mi što se ne skidam!

Njen singl prvijenac „Prašina“ za vrlo kratko vrijeme dobio je brojne pohvale od strane muzičkih znalaca, ali i tokom turneje gosti su tražili da im upravu tu pjesmu pjeva....

Nedavno je u našu prijestolnicu stigla Emina Tufo. Naime, lijepa pjevačica je tri mjeseca boravila u Americi na turneji s Arminom Bjedićem i Semirom Cerićem Koketom.

 

Zaradilo se

Dijasporci su ih dočekali „raširenih ruku“, a potražnja za njihovim nastupima je bila ogromna... Na nastupima se tražila karta više, a mnogi zainteresirani za njihovu feštu, ukoliko nisu rezervirali na vrijeme kartu ostali bi uskraćeni za dernek kakav samo sad već uštimani trojac zna napraviti.

 

- Bogami se radilo i zaradilo. Pored toga što smo se na nastupima trudili da naši gosti budu zadovoljni, da im ispunimo svaku želju, trudili smo se da svaku državicu obiđemo, pa mogu reći da smo se i kao turisti jako dobro snašli...Dosta sam vremena provela i u šopingu. Pošto imam veliku familiju i dosta prijatelja trudila sam se da svakom donesem po neku sitnicu sa drugog kontinenta- započinje priču Emina Tufo.  

 

S obzirom na to da je Koke već veteran u odlascima na turneje Arminu i Emini ova turneja ostat će u sjećanju, jer je to njihova prva turneja, a kako priča pjevačica starije kolege su je tri mjeseca čuvale „kao malo vode na dlanu“...

 

- Kolege Semir Cerić Koke i Armin Bjedić su me sve vrijeme pazile, u svakom trenutku su bili tu za mene...Brinuli su se o tome da mi ništa ne zafali i bili su pravi zaštitnici u svakom pogledu –  ponosno će Tufo.

 

Kako kaže lijepa pjevačica mnoge anegdote „donijeli“ su i sa drugog kontinenta.

 

- Često smo se znali izgubiti, za to „krivimo“ našu navigaciju, koja bi nas uvijek uputila na drugu lokaciju (smijeh), a isto tako često smo kasnili i na avion, po minut nam je uvijek trebao da zakasnimo –  prisjeća se ona.

 

Njen singl prvijenac „Prašina“ za vrlo kratko vrijeme dobio je brojne pohvale od strane muzičkih znalaca, ali i tokom turneje gosti su tražili da im upravu tu pjesmu pjeva....

 

Duet s Koketom „Sve je navika“, izazvao je opću pometnju, pa je publika na nastupima horski s njima pjevala....

 

Njena nafaka

- Sretna sam što me je Koke pozvao da otpjevam taj duet s njim...Čula sam da je pjesma bila namjenjena drugim pjevačicama, eli eto moja nafaka je bila da je otpjevam – kaže ona.

 

Emina je specifična na svojim nastupima, a kako nam reče, nije joj problem na scenu izaći i u hlačama, košulji i ravnim cipelama. Trudi se da prvenstvenom, svojim talentom i glasom pridobije simpatije publike....

 

- Svako ima svoj način. Ja uopšte „ne patim“ od toga šta da obučem. Nije mi problem na scenu izaći u ravnim cipelama. Naravno, oblačim i haljine, ali nikada nešto prekratko ili dekoltirano. Bilo je komentara, odnosno neki su mi čak i zamjerili što malo više ne poradim na stajlingu, što nekad ne obučem nešto provokativno...No, to nije moj put...Ko voli nek` izvoli...Ja se neću skidati na sceni, ja sve „pojedem“ svojim glasom – kazala je Emina.

 

Čim je došla u Sarajevo njeni dugogodišnji prijatelji ukazali su joj čast i pozvali je da bude kuma njihovoj djevojčici, za koju je mnogo vezana...

 

- Moram Vam se pohvaliti, prvi put sam bila kuma i sada imam i ja svoje kumče, koje volim najviše na svijetu... Bojala sam se da joj ne odsječem mnogo kosice, pa su mi tok

 

  U Australiju na turneju

S obzirom na to da je Američka turneja prošla i više nego dobro, ovaj sad već uštimani trojac bi uskoro mogao ponovo spakirati kofere i zaputiti se u daleku Australiju na turneju.

 

 Emotivno sretna

Tokom turneje Emina je uživala i sa svojim momkom Adnanom koji već dugi niz godina živi u Americi. Kako reče, rastanak s njim joj je teško pao, no kako ističe u njihovoj vezi ima dosta razumjevanja i poštovanja, tako da im ništa ne mogu ni kilometri.

 

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.