x

Ferrari F12 GTO uhvaćen potpuno nag!

Do sada smo nadolazeći Ferrari F12 GTO mogli vidjeti samo zahvaljujući konfiguratoru kojeg su Talijani pripremili za one odabrane. Novi sportaš iz Maranella možda je pomno čuvan i skrivan od očiju običnih znatiželjnika, no sve što se skriva jednom izađe na vidjelo pa tako i izgled ovog noviteta kojeg će Ferrari predstaviti u Frankfurtu sljedećeg mjeseca…

Dvorište Ferrarijeve tvornice i debela vrata trebali bi biti solidna garancija da vanjski svijet ne zna što se unutar Maranella zbiva. Trebali bi u teoriji, no ne i kada postoje oni koji su odlučni u naumu da doznaju što to Ferrari kuha unutar svojih ograda. Tako konačni imamo prvu špijunku Ferrarija F12 GTO na kojoj ovaj sportaš ne nosi nikakvu kamuflažu.

 

Ta fotografija lošije rezolucije koju možemo pripisati udaljenosti s koje je snimljena otkriva kako je izgled automobila u skladu s onim što su otkrili screen shotovi konfiguratora iz lipnja. Na špijunki se jasno vidi žuti pred-proizvodni primjerak Ferrarija F12 GTO s drugačijim branicima, karbonskim podnicama i odzračnicima iznad prednjih i stražnjih kotača, a jasno je vidljivo i drugačije stražnje staklo.

 

Prema onome što smo ranije doznali novi Ferrari F12 GTO trebao bi iz dotjeranog 6.3-litrenog V12 agregata izvlačiti 771 KS što bi u kombinaciji sa 100 kg manje trebalo rezultirati sprintom do stotke za manje od 3 s.

 

Izvor: automotoportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.