x

GOSTUJE RADE KOSMAJAC: Sezona kafanskog uživanja i provoda u Rodeu starta 3. decembra!

Popularni Rodeo je za srijedu 03. decembra  najavio otvaranje nove sezone kafanskog uživanja i provoda. Naime, u dobro poznatom, omiljenom prostoru Rodea, odlični muzičari i opijajuće kafanske melodije i ritmovi, uz omiljene ukuse pića i ove sezone će Vas grijati i uveseljavati.  Novu sezonu u srijedu, 3. decembra otvara odličan zabavljač i vrsni muzičar Rade Kosmajac, a Rodeo vas časti, tako da je ULAZ BESPLATAN.

Diskoteka Rodeo

Nikole Tesle BB 71123 Lukavica, Republica Srpska, Bosnia And Herzegovina

Kafana Rodeo obećava najbolje zimske žurke. Svakako da su ljubitelji kvalitetnih provoda željni istih, a pravo mjesto za njih upravo je u Rodeu. U srijedu, 3. decembra se očekuje vrhunski muzičar poznat po sjajnoj atmosferi koju pravi i vrhunskim live izvođenjima. Pored odlične muzike, zagarantovane su i fenomenalne ponude Rodea. Dakle, kada se sve kockice slože, provod će potrajati do kasnih sati. 

 

Bitno je spomenuti kako je za sve goste Rodea obezbijeđen i ogroman parking pod video nadzorom, gdje je sigurnost postavljena na najveći nivo. 

 

Kontakt broj za informacije i rezervacije: +387 65 364 553, a tu je i Facebook profil: https://www.facebook.com/svadbenisalon.rodeo?fref=ts

 

Okupite svoje veselo društvo uvijek spremno za provod i dođite. Opuštajući i razgaljujući kafanski provod, kada je u pitanju Rodeo zagarantovano neće izostati. Inače, odmah nakon srijede, "luda igranka" se nastavlja uz svirku Millenium Banda i to u petak, 5. decembra.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.