x

Ibrahimović nakon operacije obradovao navijače Uniteda!

Golgeter Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović obradovao je navijače porukom da je dobro nakon operacije i da će se brzo vratiti na teren.

Ibrahimović se povrijedio tokom četvrtfinalnog meča Evropa lige protiv belgijskog Anderlechta koji je odigran 20. aprila, a nakon što je podvrgnut operaciji koljena, obratio se navijačima na Instagramu.

 

``Operiran sam, dobro sam i još sam jači. Zahvaljujem vam se na podršci. Uskoro ćemo zajedno uživati u mojim utakmicama``, poručio je popularni Zlatan.

 

Njegov menadžer Mino Raiola je ranije za engleske medije kazao kako je operativni zahvat povrijeđenog koljena uspješno izveden i kako je izvjesno da Ibrahimović neće morati okončati karijeru.

 

``Ibrahimović je trenutno na rehabilitaciji i pod ljekarskim nadzorom će ostati dok se u potpunosti ne oporavi. Trenutno nije u stanju da daje intervjue, ali ćemo vas izvještavati o njegovoj situaciji``, kazao je italijanski menadžer.

 

Iskusni 35-godišnji Ibrahimović je ove sezone u dresu Manchester Uniteda u svim takmičenjima odigrao ukupno 46 utakmica i postigao 28 golova. Ugovor sa Unitedom mu ističe po završetku ove sezone i neizvjesno je kako će posljednje povreda uticati na njegov dalji angažman na Old Traffordu.

 

Izvor: Ba.n1info.com/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.