x

Kopakabana: Najpoznatija plaža na svijetu!

Kopakabana je vjerovatno najpoznatija plaža na svijetu. S poznatim pogledom na Šugar Loaf planinu i prostranstvom bijelog pijeska od 4 km, ova plaža je omiljena lokacija za ljetovanje milionima turista svake godine.

Dok se neki grabe za mjesto na prepunoj plaži u toku ljetnih vikenda, mnogi odu na sam kraj ove predivne plaže igrati odbojku. Tu ima dosta odbojkaših terena, kao i terena za druge sportove i opreme za vježbanje.

Ukoliko u toku svog ljetovanja želite se samo opuštati, nanesite losion za sunčanje i zauzmite svoje mjesto u ovom raju. Ukoliko još više želite da se opustite, obradovat će vas činjenica da možete naći uslugu masaže na samoj plaži. Zapravo, nećete morati ni napuštati ovu predivnu plažu, jer na njoj postoji apsolutno sve što vam treba.

Kako budete šetali ovom plažom, vidjet ćete da pravljenje skulptura od pijeska nije samo za djecu, pošto mnogo nevjerovatnih i unikatnih može biti viđeno duž ove plaže. Umjetnički rad nije ograničen samo na plažu, pošto i na popločanoj promenadi imate dosta stvari za posmatranje, od prelijepih i preplanulih ljudi, do egzotičnih predjela i osvježavajućih pića.

Ako se nađete ovdje, svratite do jednog od nekoliko kioska na plaži i kupite sebi kapirinju, nacionalni koktel Brazila. Napravljen je s limunom, šećerom i kaćaća, pićem koje se pravi od fermetisane šećerne trske. Možda će Agva de Koko pravo iz ploda kokosovog drveta biti nešto što je baš po vašem ukusu. 

Izvor: smedia.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.