x

Mirjana optužena da je ubila bebu: Njena majka otkrila istinu kakvoj se niko živi nije nadao!

Majka Mirjane Mikljević, uhapšene zbog sumnje na čedomorstvo: Nije ubila dijete, ono je već bilo mrtvo, pošto se desio pobačaj. Stavila slike na ``Fejsbuk`` da bi komšijama dokazala da je bila trudna. 

Mirjana je bila u vezi sa nekim čovjekom odavdje i ostala je u drugom stanju. Ja to nisam ni znala, sve dok mi prije nekoliko mjeseci nije rekla da je bila u šestom mjesecu i da je imala pobačaj. Tad sam bebu, muškog pola, stavila u plastičnu kutiju i zakopala u bašti, a preko sam stavile cigle i crepove - dok pokazuje mjesto gdje je zakopala tijelo svog unuka priča nam Javorka (73), majka Mirjane Mikljević (46) koja je jučer uhapšena zbog čedomorstva.

 

Mirjana Mikljević (46) iz Busura kod Petrovca na Mlavi, kako je saopšteno, uhapšena je i zadržana u policijskom pritvoru, zbog sumnje da je počinila čedomorstvo svog tek rođenog sina. Cijeli slučaj razotkriven je jer je Mirjana mrtvo novorođenče fotografisala i njegove slike postavila na svoj fejsbuk-profil, poslije čega su neki građani alarmirali policiju.

 

Policija je tijelo novorođenčeta otkopala prije dva dana i odnijela na obdukciju, koja je pokazala da se radi o ubistvu. Zbog toga su u srijedu ujutru došli po Mirjanu i uhapsili je.

 

U njenoj kući jučer smo zatekli samo majku Javorku, koja je odmah stala u odbranu svoje kćerke. Na pitanje otkud slike mrtve bebe na ``Fejsbuku``, Javorka kaže da je Mirjana to uradila da bi nekim pakosnima iz sela zatvorila usta.

 

- Neki su govorili da ona laže da je trudna i da stavlja jastuk da izgleda kao da ima stomak. Zato je, kad sam zakopavala dijete, tražila da sačekam dok ga ona slika, pa da ima dokaz - kaže Javorka.

 

Osim njih dvije, u Javorkinoj kući živi i Mirjanino dvoje maloljetne djece iz drugog braka. Taj drugi brak njoj je propao, baš kao i prvi, iz kojeg ima dvije odrasle kćerke, od kojih je jedna udata i ima dvoje djece, a druga je u Austriji sa ocem.

 

Javorka se nada da će njena kćerka uskoro stići kući i da neće biti kažnjena, jer za to nema razloga.

 

- Mirjana nije ubila dijete, već je ono već bilo mrtvo, pošto se desio pobačaj. Ako ima pravde, ona neće biti kažnjena, jer njene krivice u svemu tome nema - kategorična je Javorka. 

(Novosti.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.