x

Šako Polumenta izveo djevojku na binu, pa napravio HAOS na Malti

Folk pevač Šako Polumenta već 30 godina uživa enormnu popularnost i danas važi za jednog od najtraženijih pevača, a to dokazuje i snimak sa Malte, gde je pevač po prvi put nastupio pred skoro hiljadu ljudi u jednom internacionalnom klubu.

Ekipa Granda bila je na pevačevom nastupu na Malti, te se uverila da za karijeru nije dovoljan samo dobar glas, već i stas i osećaj za atmosferu što Šako svakako poseduje, a gotovo svakodnevni nastupi su i dokaz za to.

Posle nekoliko vezanih svirki, Šako je za srpsku Novu godinu na Maltu došao po malo umoran, ali spreman i raspoložen da priredi nesvakidašnji doček.

Pevač je pred Grandovim kamerama rekao da je uzbuđen, budući da po prvi put nastupa na ovoj ostrvskoj državi, kao i da mu je velika čast i zadovoljstvo što su baš njega izabrali da našim ljudima sa adresom na Malti uveliča doček Nove godine po julijanskom kalendaru.

Vlasnik hitova „Eh, kad bi ti“, „Ljepša od noći“, „E, što nisam sunce“, „Halo ja sam“ i drugih, napravio je na Malti ludu žurku, a nesvakidašnji doček ulepšala je i dama iz publike koju je pevač u jednom trenuku izveo na binu.

-Pozdravite gromoglasnim aplauzom ovu divnu devojku. Sad ćemo da zaigramo i zapevamo kao nikad do sad– rekao je Šako, a zatim kleknuo ispred dame iz publike i zapevao joj na uvce.

Lavina emocija prostrala se klubom kada je Polumenta zapevao svoje dobro poznate balade poput „Dišem za tebe“, „Pod sjajem ružičastih zvezda“, a svi iz publike su se naježili kada je otpevao i Aldinov hit „Čaršija“.


Iako retko peva tuđe hitove, ponešen dobrom atmosferom Šako je otpevao i nekoliko pesama svojih kolega, a kako je izgledao njegov nastup na Malti, pogledajte u videu na kraju teksta.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.