x

NAROD TRAŽI IZBACIVANJE LEPOG MIĆE, PINK ĆUTI: Ovo su skandalozne uvrede i govor mržnje! Produkcija još nije reagovala!

Iako je Lepi Mića do sada iznio niz uvreda u Zadruzi, produkcija još uvijek ne reaguje! Ukoliko je suditi komentarima na društvenim mrežama, gledaoci su itekako ogorčeni i traže izbacivanje. Naime, Mića je više puta do sada upotrebljavao govor mržnje i ispoljavao nacionalizam, po čemu je poznat i od ranije. Da počnemo ispočetka...

Prvo je  Jeleni Golubović govorio kako je j*bu samo muškarci drugih vjera, svi osim Srba. To joj je rekao kroz više svađa. Noć prije svadbe Divne i Marka u programu uživo je govorio kako se ponosi četničkim pjesmama, te poručio da oni kojima se to ne sviđa mogu da mu popu*e k**ac. Kada je novi zadrugar Miljan pred početak svadbe rekao kako je on Bosanac, Mića se uključio i dodao Žiži da je Miljan Srbin iz Republike Srpske, a  da će svi ostali koji nisu četnici to postati. Vrhunac svega jeste samo svadbeno slavlje kada je uzvikivao: Živjeli četnici. 

 

Nakon što smo jučer objavili članak (VIDI OVDJE) i video snimke, gdje je Lepi Mića koristio govor mržnje, gledaoci su oštro reagovali i složili se s tim da se ljudi ne dijele prema vjeri, naciji i da su protiv potenciranja nacinalizma. Lepi Mića koji je upravo zbog takvih stvari izbačen sa Farme je više puta u Zadruzi koristio neprimjerene riječi, a kako produkcija ne reaguje, sve je više bijesnih gledaoca. To možete pogledati i u našoj galeriji gdje smo uradili print screen komentare, a gotovo svi osuđuju ovakvo ponašanje. 

 

Lepi Mića očigledno otvoreno ispoljava mržnju, te agresivan nacionalistički riječnik, a što je najgore, iako se to desilo više puta u rijalitiju Zadruga, produkcija i dalje ne reaguje. Kroz komentare u galeriji i sami ćete vidjeti kako gledaoci pozivaju na mir i slaganje svih naroda, te da su osudili nacionalističko ponašanje Lepog Miće. Inače, za njega su mediji pisali kako je u Sarajevu radio kao konobar i da je godinama služio pjevače i kako se nakon nacionalističkih pjesama pravdao bh. pjevačima da je to morao raditi kako bi imao za hljeb. 

 

``Zar treba podržati sve govore mržnje javno i uvrede po nacionalističkoj i rasnoj osnovi? Sramota za TV``, ``Papak ortodoksni. Pored toga što je nacionalista samo se smije iživljavati na slabijim - Maci i Jeleni Golubović``, ``Monstrum, Zadrugu skinuti sa programa, ovo što ovaj neandertalac radi je strava i užas``, ``Bruka i sramota, kultura nula``, samo su neki od komentara. S druge strane, produkcija Pinka se do sada nije oglasila povodom ovog slučaja, niti uputila bilo kakvo pismo, kaznila ili izbacila Lepog Miću. 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.