x

Nicky Romero - ponovo na festivalu HTC Day&Night: OSVOJITE ULAZNICE!

Prvih pet čitatelja koji se jave u inbox Ekskluzive (https://www.facebook.com/Ekskluziva.badobit će po dvije ulaznice. Ulaznica vrijedi za jednu osobu, ali ta osoba će dobiti još jednu ulaznicu za svoju pratnju. 

Nicky Romero, jedan od najtraženijih DJ-a i producenata današnjice, vraća se u Papayu nakon prošlogodišnjeg nastupa za koji ističe kako mu je jedan od najdražih u karijeri! Kao najavu nezaboravnom petodnevnom programu HTC Day&Night festivala, HTC i Papaya pokreću i HTC After Beach Party program svakoga petka

``Papaya u mom srcu ima posebno mjesto. Iznova se vraćam, a nastupi u Papayi su jedni od mojih najdražih ljetnih nastupa. Pamtim i izlazak sunca iznad Velebita i krajolik koji izgleda poput Mjeseca, nezaboravno...`` kaže Nicky Romero, jedan od najtraženijih DJ-a današnjice.

 

NOVALJA, HRVATSKA, 30.6.2014. 

 

HTC, globalni predvodnik na tržištu mobilnih inovacija i dizajna te Papaya, najbolji ljetni klub Mediterana na otvorenom te 23. najbolji klub svijeta prema top ljestvici prestižnog britanskog magazina DJ MAG, najavljuju nastup Nicky Romera i drugih najvećih svjetskih klupskih imena na festivalu HTC Day&Night 2014. 

 

Festival HTC Day&Night 2014 održat će se od 14. do 18. jula. Kroz pet festivalskih dana, u sklopu devetog po redu HTC Day&Nighta u klubu Papayi na najpoznatijoj party plaži Zrće, publici će se predstaviti trenutno neka od najuzbudljivijih imena s vrha svjetske DJ scene: Nicky Romero, Showtek, Tommy Trash, Alvaro te Sunnery James & Ryan Marciano. 

 

HTC i Papaya će od 4. jula svakog petka zajedničkim HTC weekly partyjem brojnim posjetiteljima plaže pružiti nezaboravan provod te ponuditi iznimno zanimljiv i bogat klupski program te fantastičan ambijent preuređenog kluba Papaya koji slovi kao najpopularniji klub u Hrvatskoj.

 

``U HTC-u, suradnju s klubom Papaya doživljavamo kao fantastičan spoj zabave i posla. S jedne je strane zajednička filozofija ljubavi prema vrhunskoj muzici, druženju, zabavi, produktivnosti i kreativnosti, stvaranju uspomena na jedno nezaboravno ljeto u obliku fotografija i videozapisa u nevjerojatnim efektima i zapanjujućim bojama. S druge je strane želja najboljih da budu s najboljima - a festival HTC Day&Night najbolju tehnologiju povezuje s najboljim muzičkim kreativcima i najboljom publikom,`` rekla je Petra Razić Rogić, direktorica HTC-a za regiju North Adriatic te dodala: ``Na globalnoj razini, HTC prati rad najboljih svjetskih kreativaca, što uključuje i podršku vrhunskim muzičkim događanjima. Posebno nas raduje što imamo mogućnost sudjelovati u stvaranju jednog doista svjetskog ljetnog klupskog spektakla i u Hrvatskoj.``

 

Program HTC Day & Night Festivala:

14.7. WONDERLAND MARINE predstavlja DJ ALVARO

15.7. SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

16.7. BEATTHROAT prestavlja SHOWTEK

17.7. NICKY ROMERO

18.7. URBAN ART FORMS predstavlja TOMMY TRASH

 

Ulaznice za legendarni HTC Day & Night Festival dostupne su po cijeni od 59€, VIP ulaznice po cijeni od 99€ u Papayinom webshopu na www.papaya.com.hr/shop/tickets.

 

Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2014. mogu se pronaći na službenoj stranici www.papaya.com.hr.

 

INFO O IZVOĐAČIMA:

 

ALVARO je nizozemski DJ koji u svega 4 godine osvaja klupsku scenu, a tek mu je 25 godina. Njegovoj brzo rastućoj slavi idu u prilog i nastupi na najvećim svjetskim manifestacijama poput Ultre u Miamiju, Tomorrow Land u Belgiji te Creamfields. Njegov rad prepoznaje i velikan Tiesto koji ga angažira za svoje turneje kao pratećeg DJ-a.

 

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO čini nizozemski producentski i DJ dvojac sa vrlo istančanim osobnostima i zabavljačkim osobinama. Njihov je glavni cilj pružiti što bolji provod svojoj publici svojim deep i funky zvukovima. Upravo su zbog toga postali neodoljivi širokom broju ljudi. Muzikom se bave još od djetinjstva, a zajednička im je strast upravo house muzika. Odmah po završetku njihovog prvog zajedničkog nastupa, ubrzo su uslijedili nastupi u svim značajnim klubovima Nizozemske. 

 

SHOWTEK je producentski dvojac, dva brata koji su svoju zajedničku strast pronašli u klupskoj muzici. Gdje god da se pojave, u bilo kojem kutu svijeta njihovi su nastupi redom unaprijed rasprodani. U 2013. godini od strane muzičkih medija proglašavani su kao trenutno najvrući dvojac na elektronskoj sceni. Na produkciji i remixevima surađuju sa pop i r`n`b zvijezdana kao što je Chris Brown, a Billboard i MTV ih redovno svrstavaju u top 10 izvođača u dance kategorijama.

 

NICKY ROMERO je nizozemski house DJ i producent koji je u svojoj karijeri surađivao s velikanima poput Tiesta, Fedde Le Granda, Sandera Van Doorna, Davida Guette. 2012. objavljuje svoj prvi veliki hit Toulouse, a MTV ga te iste godine najavljuje kao mladu nadu elektronske muzike. Iste godine bio je gost Davidu Guetti na Ibizi, a prestižni DJ MAG ga nagrađuje Highest new entry nagradom, te dolazi i na 17 mjesto ljestvice najboljih DJ-a svijeta. Singl ``I could be the one`` u suradnji s Aviicijem postiže velik uspjeh širom svijeta i ujedno najavljuje sjajnu budućnost ovom vrhunskom muzičaru. Za prošlogodišnji nastup u Papayi Nicky Romero ističe da mu je jedan od najboljih u karijeri. 

 

TOMMY TRASH je DJ i producent sa nominacijom za prestižne nagrade Grammy i VMA te sa platinastim prodajama CD-a koje izdaje za doskografsku kuću Axtone, njegovog popularnog kolege Axwell-a (ex Swedish House Mafia). MTV i Rolling Stone stavljaju mu etiketu izvođača na kojeg morate obratiti pažnju u budućnosti. Ovo će mu biti premijerni nastup ovog ljeta u klubu Papaya. 

 

O HTC-u

 

Korporacija HTC osnovana je 1997. godine te stoji iza niza nagrađivanih mobilnih uređaja i originalnih rješenja u industriji. Budući da su upravo ljudi u središtu svega što HTC radi, ta korporacija pomiče granice dizajna i tehnologije kako bi osmislila inovativna i osobna iskustva za korisnike širom svijeta. U HTC-ovom su portfelju pametni telefoni i tablet računala opremljena višeslojnim grafičkim sučeljem HTC Sense™ koje umnogome poboljšava korisničko iskustvo. Dionice HTC-a izlistane su na Tajvanskoj burzi (TWSE: 2498). Više informacija dostupno je na internetskoj stranici www.htc.com.

 

O Festivalu HTC Day & Night 

 

Neposredno nakon festivala ULTRA EUROPE u Splitu (11. do 13. jula), festival HTC Day&Night će ponovno okupiti sve sljedbenike vrhunske muzike i zabave. Udaljen samo dva sata vožnje od Splita nalazi se otok Pag, jedna od najatrakivnijih party destinacija Europe. Tijekom posljednjeg desetljeća, najpoznatija plaža otoka, plaža Zrće, proglašena je najboljom after beach lokacijom na kontinentu. Day&Night festival je najprepoznatljiviji festival kluba Papaya s desetogodišnjom tradicijom održavanja te sve jačim programom iz godine u godinu. Za nadolazeću su sezonu svoj nastup tijekom HTC Day&night festivala potvrdili Nicky Romero, Tommy Trash, Alvaro, Showtek te Sunnery James & Ryan Marciano! Najavljen za tjedan od 14. do 18. Jula, HTC Day&Night festival mogao bi ujedno biti i savršena prilika da istražite egzotične plaže te ostale ljepote koje pruža jedinstveni otok Pag.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.