x

Novi VW Arteon u režiji ABT Sportsline!

Njemački tuner ABT ovoga puta u svoje ruke je primio Volkswagen Arteon i  izradio nešto što bi se moglo vrlo brzo naći u rukama obožavatelja sportskih VW-a.

Za sve koji su poželjeli svoj novi (ili budući) VW Arteon, učiniti nešto drugačijim kako bi plijenili pozornost na ulicama, ili pak nešto snažnijim od serijske izvedenice, tu je dobri provjereni tuner ABT-Sportsline. U ovoj tuning kući koja je poznata po jednim od najboljih prerada Audija, VW-a, Seata i Škode možete odabrati niz opcija za svoje vozilo iz VAG grupacije, pa tako i za ovaj VW Arteon.

 

U ABT-ov program namijenjen Arteonu uključili su promjene na vanjskom izgledu, no i na motoru, pa tako trenutno najjači model s 2.0 TSI 280 KS (206 kW) motorom, nakon njihove intervencije daje čak 50 konja više – 336 KS (247 kW). Što se tiče samog izgleda, tu ipak ima puno više opcija, te su vam na raspolaganju četiri modela naplataka u rasponu veličine od 19″ do 21″. Kako bi to još bolje izgledalo na samom automobilu, ABT nudi poboljšanje ovjesa u vidu opruga koje će spustiti Arteon za 25 mm naprijed, i 30 mm na stražnjim kotačima. Cijeli paket možete individualno složiti po vlastitom ukusu, te imate mogućnost unaprijed konfigurirati željeni izgled pomoću ovog online konfiguratora.

 

Izvor: Automobili.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.