x

ONA JE HODAJUĆA BOMBA: Karleuša bez trunke šminke sletjela u Sarajevo, pa stopirala aerodrom!

Muzička zvijezda Jelena Karleuša je vikend iza nas sletjela na sarajevski aerodrom i napravila pravu pometnju. Pjevačica na sebi nije imala gram šminke, ali su je štitile sunčane naočare. Očekivano, svi su pomno pratili svaki pjevačicin korak. A kad JK hoda kao da se zemlja trese - seksipil izbija na sve strane. 

Paparazzo Ekskluziva.ba portala je na sarajevskom aerodromu, vikend iza nas, zapazio Jelenu Karleušu. I ne samo paparazzo, već i svi prisutni, koji su iskoristili priliku da pažljivo isprate svaki pjevačicin pokret. Okružena svitom ljudi - plesačicama i bendom, Jelena je napravila pravu pometnju.

 

Kako smo kasnije primijetili, kada smo joj se približili, pop zvijezda na svom licu nije imala trunke šminke. Kosu je ofarbala u pink boju, a crna jednostavna haljina s dubokim dekolteom mamila je muške poglede. Baš onako kako njen kolega Georgiev kaže u jednoj pjesmi: ``Gdje staneš nogom, tu zemlja se trese...``, izgleda da se i Sarajlijama, te brojnim turistima na aerodromu treslo tlo, dok je Karleuša gazila užarenim asflatom. Svakako, ne užarenijim od nje same, budući da Jelena i u 39. godini važi za najatraktivniju pjevačicu Balkana. 

 

Inače, ona je u Sarajevo doputovala zbog zakazanih nastupa u Travniku, Cazinu i Makarskoj. Jelena je tom prilikom oborila sve rekorde posjećenosti, a publika je zbog ``Bankine`` i ``Ostavljam te`` doživjela pravi kolaps i trans. Više o tome možete pročitati OVDJE.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.