x

Ovo su dobitnici nagradne igre ``Avon i A2B Express vas nagrađuju``!

NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA. IMENA DOBITNIKA: 
- 1. Elmira Kamić (Dobitnik ženskog parfema (EDP) Premiere Luxe Gold Blush Eau de Parfeme, 2. Maja Ibrahimovic Halilčević  (Dobitnik ženskog parfema (EDP) Premiere Luxe Gold Blush Eau de Parfeme, 3. Nikolina Niki Nastic (Dobitnik Full Speed Power seta - sprej za tijelo & roll on dezodorans), 4. Srdjan Srdić (Dobitnik Full Speed Power seta - sprej za tijelo & roll on dezodorans), 5. Marijana Sabranovic (Dobitnik Muške toaletne vode (EDT) Avon Mesmerize Black For HIM), 6. Merima Dulovic (Dobitnik Muške toaletne vode (EDT) Avon Mesmerize Black For HIM), 7. Edisa Melina Hodzic (Dobitnik Ženske Toaletne voda (EDT) Avon Pur Blanca), 8.  Merry Merry (Dobitnik Ženske Toaletne voda (EDT) Avon Pur Blanca), 9.  Sibila Sibi Vrabac (Dobitnik ženskog parfema (EDP) Premiere Luxe Gold Blush Eau de Parfeme), 10. Žigić Fata (Dobitnik ženskog parfema (EDP) Premiere Luxe Gold Blush Eau de Parfeme)

Povodom Novogodišnjih praznika, Ekskluziva.ba portal u saradnji sa svojim partnerima - kompanijom Avon, koja Vam daruje poklone i kompanijom A2B Express, koja će Vam dostaviti te poklone organizuje nagradnu igru. Sve što je potrebno jeste da pratite naša uputstva, koja će Vas dovesti do nagrada. 

U Bosni i Hercegovini, Avon je prisutan od 2003. godine kada je osnovan Avon Cosmetics BiH d.o.o. Riječ je o kompaniji s bogatim naslijeđem i tradicijom, temeljenoj na čvrstim vrijednostima i principima koji potiču od osnivanja Avona u SAD-u prije više od 125 godina. Kao dio Dunavske regije od 2011. godine, Avon Bosna i Hercegovina nalazi se u jednoj od najuspješnijih regija u Europi. Kao jednu od tajni uspjeha u Avonu ističu važnost poznavanja potreba kupaca i korištenje svake prilike za unapređenje odnosa s njima. Tokom svake kampanje, koja traje po 3 sedmice, Avon lansira nove proizvoda i nudi neodoljive ponude, a godišnje izdaje 17 brošura. Avon je ``kompanija za žene``. Ponosan je na svoju dugu tradiciju predanosti ženama i to je istovremeno jedan od najznačajnijih faktora koji Avon razlikuje od drugih kompanija. Kao poslodavac, Avon vjeruje kako su ljudi najveće bogatstvo kompanije. Avon prihvaća različitost zaposlenika te osigurava priliku za razvoj i napredak svakom zaposleniku te ih nagrađuje u skladu s tim. Tvrtka Avon Cosmetics BiH je aktivna na području borbe protiv raka dojke i nasilja nad ženama s ciljem poboljšanja i spašavanja života žena. Već je 2007. Avon u Bosna i Hercegovina krenuo s proizvodima s rozom vrpcom kao regularnom ponudom u svojoj brošuri tako započevši svoj humanitaran rad, a 2008. je uveo i posebne proizvode sa simbolom vječnosti kao podršku borbi protiv naslija nad ženama. KOmpanija je organizirala i brojne humanitarne akcije, poput tri izdanja AVON Šetnje za život za podizanje svijesti o potrebi redovnog pregleda te prikupljanja sredstava za udruženja žena oboljelih od raka dojke kao i nabavku prijeko potrebnih mamotom i mamograf mašina.

Jedini uslov da postanete jedan od dobitnika jeste da uradite sljedeće:

 

- ``Razmijenite`` ovu nagradnu igru na Vaš facebook zid (to jeste da link ove nagradne igre postavite na Vaš FB profil),

- da u obliku komentara ispod ovog članka (na portalu, ne na facebook-u) ostavite Vašu novogodišnju čestitku,

 

- da lajkate FB stranice naših partnera:
Avon (https://www.facebook.com/AvonBosnaiHercegovina?fref=ts)
A2B Express (https://www.facebook.com/a2bexpressdelivery?fref=ts)
kao i našu FB stranicu (https://www.facebook.com/Ekskluziva.ba?fref=ts).

 

Nagradna igra traje do 31.12. 2014. do 21:00 sati, nakon čega ćemo objaviti sretne dobitnike, to jeste one čija novogodišnja čestitka bude imala najviše lajkova odnosno najkreativnija i najoriginalnija.

 

Kompanija Avon za Vas je pripremila 10 vrijednih poklona i to: 

- Ženski parfem (EDP) Premiere Luxe Gold Blush Eau de Parfeme (4x)
- Ženska Toaletna voda (EDT) Avon Pur Blanca (2x)
- Muška toaletna voda (EDT) Avon Mesmerize Black For HIM (2x)
- Full Speed Power set sprej za tijelo & roll on dezodorans (2x)

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.