x

PRIJATELJICA SVE OTKRILA: Ljuba Pantović ABORTIRALA Karađorđevo dijete, ispričala i zašto!

Ljuba Pantović imala je vrlo turbulentan brak sa Karađorđem. U trenucima kada se uveliko spremala da pobjegne od njega, abortirala je njegovo treće dijete! Ova fitnes instruktorka svojim životnim pričama posljednjih dana puni stranice medija, a ono što je njena prijateljica otkrila, ostaviće vas u šoku.

``Veoma je komplikovana cijela priča oko te trudnoće. Ljubin brak sa Karađorđem je uveliko bio na klimavim nogama. Ona se tada pored spota, bavila isključivo kćerkom i planirala razvod. Međutim, jednog popodneva sačekale su je šokantne vijesti. Saznala je da je u drugom stanju, ali i da to dijete mora što prije da abortira``, otkriva Ljubina bliska prijateljica i nastavlja sa šokantnim detaljima.

 

``Baš tog popodneva Ljuba je sjela u auto i sa kćerkama krenula ka gradu kako bi se našla sa prijateljicom i njenom djecom, međutim, na putu od Kaluđerice, desila se neka saobraćajka i bio je zastoj, pa je ona izašla da izvidi šta se dešava i da li će se uskoro raščistiti put. Prišla je kamionu koji je bukvalno bio prepriječen preko puta, a ispod točkova  ugledala je dječije nogice kako vire… Iako se šokirala od straha, zgrabila je dijete i pojurila ka svojim kolima. U pitanju je bio dječak od oko sedam godina. Smjestila ga je kod Gorane i Aleksandre na zadnje sjedište i umirila ih uz riječi da moraju da mu pomognu kako znaju i umiju. Mislim da je tada brzinom svjetlosti stigla do Urgentnog centra. Međutim, kada su doktori pokušali da uzmu dijete od Ljube, on ju je toliko snažno stegao ručicama da nisu mogli da ga odvoje od nje. Molio je da ga ne ostavlja samog, vjerujući da je ona drugarica njegove mame, pa se Ljuba uputila s njim i na rendgen. Čak je zajedno sa njim legla na sto nakon čega se suočila sa sopstvenom agonijom o kojoj nije ni sanjala``, detaljno opisuje drugarica cijeli događaj, a zatim je uslijedilo:

 

``Samo par dana nakon rendgena Ljuba je od svog ljekara saznala da je u drugom mjesecu trudnoće. Prvo se šokirala, a onda i obradovala, ali kad je doktora pitala da li možda šteti što je nedavno ozračena redgenskim zracima, on je zanijemio. Rekao joj je da postoji velika vjerovatnoća da rodi bolesno dijete i da je najbolje da abortira, što je učinila, ali teška srca. Sjećam se da me je pozvala i rekla mi “Morala sam to da učinim, nisam željela da rodim bolesno dijete”. Kasnije je u njenom braku sve krenulo nizbrdo i veoma brzo su odnosi između nje i njenog tadašnjeg muža zahladnili, a brak je postojao samo na papiru``, zaključila je Ljubina prijateljica.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.