x

Predsjednik kluba Beganović: SK Bosnia Online EU Teplice U9 se sprema za E.ON Beach Junior Cup 2017!

Teplice (Češka republika) - Juniori SK Bosnia Online EU Teplice se spremaju za naredni turnir E.ON Beach Junior Cup 2017. Turnir će se održati u glavnom gradu Češke republike (Prag) 12.2.2017. od 13:30h.

Uprava kluba je veoma zadovoljna sa osvojenim državnim prvenstvom Češke republike u nogometu na pjesku u sezoni 2016. Napomenimo da su juniori SK Bosnia Online EU Teplice pobjedili na državnom prvenstvu ubjedljivo bez poraza u kategoriji U9. Novi izazov za najmladže zvijezde SK Bosnia Online EU Teplice U9 se sprema naredni mjesec a kako navodi uprava kluba cilj je jasan dobro se zabaviti nogometom na pjesku. Pobjednik kvalifikacije prolazi u finále E.ON Beach Junior Cup 2017 koji če se održati u mjesecu mart. Aktuelni državni prvak u kategoriji U9 SK Bosnia Online EU Teplice će biti zaista jedan od favorita kvalifikacije u Pragu ali kako navodi uprava kluba cilj je zaista se dobro zabaviti nogometom na pjesku.

 

,,U sezoni 2016 smo postigli historijsko zlato na državnom prvenstvu Češke republike juniora nogometa na pjesku. Biti državni prvak sa juniorima je zaista najveća čast koju smo mogli postići. Sa juniorima se spremamo uvijek sa voljom da se dobro zabavimo nogometom na pjesku i to je uglavnom ključ uspjeha. Ovim putem se zahvaljujem svima na podršci naših juniora.´´ izjavio je predsjednik SK Bosnia Online EU Teplice Adnan Beganović. Više detaljnih informacija ćemo objaviti u narednom članku koji če biti posvećen juniorima i turniru E.ON Beach Junior Cup 2017.

 

Napomenimo da je ekskluziva.ba medialni partner SK Bosnia Online EU Teplice i pokrovitelj za Bosnu i Hercegovinu. Više informacija o klubu možete pronaći na web: http://sk.bosnia-online.eu  ili  facebook stranicama kluba: http://www.fb.com/skbosniaonline.eu .

 

Intervju sa predsjednikom kluba SK Bosnia Online EU Teplice Adnanom Beganovićem:

 

1. Kakve su želje uprave kluba i Vas za naredni turnir E.ON Beach Junior Cup 2017 ?

A.B. Želje su nam prvobitno dobro se zabaviti igrom nogometa na pjesku.

 

2. Vaša ekipa juniora U9 je pobjednik državnog prvenstva Češke republike beachsoccer junior za sezonu 2016. Dali očekujete pobjedu E.ON Beach Junior Cup 2017?

A.B. Jesmo državni prvaci Češke republike sa juniorima U9 u nogometu na pjesku. Naše najmanje igrače učimo prvobitno volijeti igru i uživati u njoj a rezultati poslije dodžu sami.

 

3. Dali ste upravo osvojenim zlatom postigli historijski najveću moguću metu u danoj kategoriji ?

A.B. Upravo baš tako. Sad možemo uživati kao državni prvaci do ljeta kada ćemo morati potvrditi zlato.

 

4. Dali možete objavit više informacija o narednom E.ON Beach Junior Cup 2017 ?

A.B. Trenutno nebih želio davati više informacija. Još mjesec dana do turnira je tako da ćemo u toku slijedeće sedmice obavjestit Vas detaljnije. Unaprijed hvala na razumijevanju.

 

5. Za kraj želite li poručiti nešto fanovima ? 

A.B. Svima se želim od srca zahvaliti na podršci koja zaista mnogo znači i vjerujem da ćemo Vas u godini 2017 još više obradovati kvalitetnim rezultatima. Naravno isto tako svima želim sve najbolje u Novoj godini 2017. a uglavnom zdravlja i sreće!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.