x

RAZVOD JE SAMO MARKETINŠKI TRIK?! Ana i Rasta foliraju rastanak radi veće POPULARNOSTI? Priču pustio pjevačicin brat!

Ana Nikolić već duži vremenski period ponosno nosi titulu ``srpske Bijonse``, te su tako mnogi u šali i njenog izabranika Stefana Đurića Rastu nazivali ``srpskim Džej Zijem``, a nakon posljednjih fotografija da se zaključiti da su se pjevačica i reper možda zaista ugledali na svoje svjetske pandane i iskoristili priče o razvodu kao odličan marketinški potez za promociju studijskih materijala koji tek treba da izađu.

Podsjetimo, svjetski mediji su godinama unazad izvještavali o problemima u braku između r`n`b dive Bijonse i njenog supruga Džej Zija, ali su oni uporno demantovali sve priče. I baš onda kada su te glasine utihnule, pjevačica je objavila album ``Lemonade`` koji se podrobno bavi suprugovim nevjerstvom i svim fazama koje je ona prošla na putu do oproštaja i vraćanja porodice na okup.

 

Nakon izdavanja albuma, Bijonse nije dala nijedan intervju nego je pustila da pjesme govore za sebe, a mediji i obožavaoci su mjesecima raspravljali ko je izvijesna ``Beki sa dobrom frizurom``, odnosno ljubavnica koju je Džej Zi imao. Rezultat svega je bila sretna porodica, bez obzira da li je zaista prošla kroz krizu ili ne, ali i jedan od najprodavanijih albuma godine.

 

Posljednje fotografije, koje je objavila ekipa ``Paparaco lova``, govore u prilog tome da je Rasta prespavao u Aninom stanu, zbog čega ekipa spomenute emisije tvrdi da je cijela pompa zapravo marketinški trik. Oni za sve to ``krive`` Aninog brata, Marka Nikolića, za kojeg navode da je tu informaciju pustio u javnost. Zar nije čudno da brat dojavljuje vijest kako mu se sestra razvodi?

 

 

Da li ova priča ima smisla ili ne, prosudite sami. Sa druge strane, kako su Ana i Rasta poručili da žele da ostanu u dobrim odnosima zbog Tare, sasvim je moguće da i dalje provode vrijeme kao porodica ili možda čak rade na pomirenju. Šta je istina, vrijeme će pokazati.

(Puls)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.