x

SLOBA OTVORIO DUŠU: Evo šta je pjevač rekao Drvetu mudrosti o Kiji i Luni!

Sloba Radanović većinu dana i večeri proveo je u krevetu. Njegova djevojka Luna Đogani rekla je da se pevač ``raspada`` od umora zbog njegove supruge Kristine Kockar, koja je već nekoliko dana u ``Zadruzi``.

Drvo mudrosti u toku noći pozvalo je Slobu Radanovića u Rajski vrt kako bi provjerilo kako se pjevač oseća, a on je izjavio da je bilo boljih dana i da je sam kriv za sve što mu se dešava u životu.

 

U toku njihove priče ušao je i Miki Đuričić, a Drvo i pčelar su svojim razgovorom uspjeli da vrate osmijeh na lice pjevaču.

 

- Iskreno, meni je sinoć došlo u jednom trenutku da pobjegnem od svega. Mada sam shvatio da bih onda ispao najveća moguća pi**ica kada bih pobjegao od svojih problema i okrenuo leđa nekome - rekao je Sloba.

 

- Može da te maže go*nima svaki dan! Šta te briga! Ti imaš svoju ljubav, zaljubio si se i to je to - tješio je Miki pjevača.

 

Kako bi se malo zabavili Drvo mudrosti Mikiju i Slobi dalo je zadatak da otvore večernju školu, a nakon ovoga ostali su oduševljeni.

 

Nekoliko minuta kasnije Drvo je u Rajski vrt pozvalo Slobinu djevojku Lunu Đogani, koja je rekla da joj se preko noći život promijenio.

 

Da bi mu popravila raspoloženje Jelena Golubović Slobi je donijela dio hrane od slave.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.