x

Svi bi njoj da ``ulete``?! Lidijin ``Viski`` obara rekorde!

Nakon što je ovo ljeto pokorila Hrvatsku hitom ``Vozačka dozvola`` (preko 3,000,000 YT pregleda) Splićanka Lidija Bačić je za svoju novu pjesmu ponovo iskoristila muško-ženske odnose kao glavnu tematiku.

Ovaj put se obrađuje tema muških ``uleta``, a Lidija je sama priznala kako insipiracije za nastanak pjesme nije nedostajalo, pa je tako ideju dobila iz nekih vlastitih iskustava sa muškarcima.

Lidija je i ovaj put izazvala kontroverzu stihovima:

``Svi bi meni da ulete tako lako, ale ale ale, ali ne ide to tako, svi bi meni da ulete na brzaka, nitko više ne zna prići curi na finjaka``.

90.000 Lidijinih fanova na Facebooku je s oduševljenjem dočekalo novi spot, koji je snimljen krajem novembra pod redateljskom palicom Brune Grgurića.

Lidija u njemu pokazuje zavidne plesačke sposobnosti, a mnogo pozitivnih komentara je dobila i na kaubojski styling, koji savršeno pristaje uz country zvuk pjesme.

Spot za pjesmu je pregledan 375,000 puta u samo 2 sedmice od objave, čime je postao najgledaniji spot ovog mjeseca u Hrvatskoj, ispred ``Noć bez granica`` Lane Jurčević i Rozginog ``Cirkusa``.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.