x

Tanja Savić histerisala na probi emisije kada je ugledala OVOG kolegu iz Zvezda Granda!

Tanja Savić nedavno je histerisala na probi emisije “Tvoje lice zvuči poznato” jer je tu bio i njen bivši dečko Darko Filipović. Naime, pjevačica je vikala na organizatore emisije “Tvoje lice zvuči poznato” jer su pozvali prvu generaciju “Zvezda Granda” da budu gosti Banetu Mojićeviću, a među njima se našao i Darko sa kojim je pjevačica nekada bila u vezi i kog ne želi da vidi.

Kako saznajemo od izvora koji se našao na licu mjesta, Savićeva je došla na probu i u bekstejdžu ugledala svoje kolege, a pozdravila se sa svima osim sa Filipovićem.

 

- Tanja je ušla u prostoriju gdje su sjedili Darko, Bane, Stevan Anđelković, Slavica Ćukteraš i Nemanja Nikolić, pozdravila se sa svima i izljubila sem sa Filipovićem.

 

Onda je bez zadržavanja otišla na scenu gdje su bili organizatori i počela da viče: “Ne želim da gledam Darka”. Rekla je da joj nije jasno zašto su je doveli u situaciju da mora da dijeli prostoriju sa Darkom, koji je u proteklih mjesec dana non-stop prozivao preko medija. Pokušali su da joj objasne da ona sa njim ne mora da komunicira da bi ona nastavila da im objašnjava da ne želi da bude na probama kada je i on tu, da će snimanje emisije nekako istrpjeti, ali da ne želi pet dana da se sreće sa njim. Zahtijevala je da joj se pomjeri vrijeme probe. U jednom momentu naišla je Slavica, povukla Tanju sa strane i rekla joj da se kontroliše i da bude iznad situacije, da se postavi kao profesionalac.

 

Nakon razgovora sa koleginicom Savićeva je “povukla ručnu” i smirila se. Otišla je u kafić gdje je sjedila dok su Mojićević i kolege iz prve sezone “Zvezde Granda” probali tačku. Darko se ponašao sve vrijeme kao da se ništa ne dešava i uopšte nije reagovao - ispričao nam je izvor sa lica mjesta.

 

Kako bismo provjerili ove informacije kontaktirali smo sa Filipovićem, koji nam je rekao:

 

- Nemojte ništa da me pitate za Tanju, ne želim da komentarišem tu ženu više. Što se tiče TLZP-a, šouu je odličan i lijepo smo se zabavili, a vjerujem da će se naše imitacije dopasti i publici - rekao nam je Darko, dok je Tanja ostala nedostupna za komentar.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.