x

U Sarajevu otvoren ekskluzivni solarijum Sunlight Premium: Vrhunske usluge i neodoljive ponude na jednom mjestu!

U nedjelju, 21. septembra u Sarajevu je otvoren novi ekskluzivni solarijum ``Sunlight Premium``, koji se nalazi u ulici Ćumurija 6. kod bivšeg kafića ``Estrada``. Solarijum nudi najsavremenije mašine po njemačkoj tehnologiji, a pored solarijuma ``Sunlight Premium`` vam nudi nadogradnju noktiju, permanentnu šminku - tetoviranje obrva, depilaciju, masaže, kozmetičke usluge, mezoterapije i prisustvo dermatologa. Radno vrijeme ``Sunlight Premiuma`` je od ponedjeljka do petka (10:00-23:00 sati) i subotom i nedjeljom (10:00-21:00 sati). Iz ovog ekskluzivnog solarijuma poručuju: ``Želimo vam dobrodošlicu, ostanite lijepi i zdravi``. A, da ćete se zaista vrlo rado vratiti u ovaj solarijum postoji mnoštvo razloga. 

Solarijum ``Sunlight Premium`` ima cilj da svi njihovi klijenti budu zadovoljni. Stoga će se ljubazno osoblje ekskluzivnog solarijuma potruditi da pruži svoj maksimum. Uz spoj najbolje opreme i profesionalnost, te stručnost ``Sunlight Premium`` će bez sumnje ispuniti vaša očekivanja.

 

Ukoliko želite imati prekrasan ten, napokon to možete i imati, a tehnologija koja se koristi u evropskim metropolama pravi je izbor za vaše tijelo. Uz ``Sunlight Premium`` možete biti sigurni kako će vaš ten izgledati potpuno prirodno, s tim da su bilo kakvi neželjeni efekti apsolutno nemogući.  Ljeto i sunce vas nisu poslužili - tu je "Sunlight Premium". 

 

Svakako da ne treba zanemariti i ostale usluge kojima će vas ``Sunlight Premium`` u potpunosti osvojiti. Kozmetičke usluge na koje ćete naići predstavit će vas u najboljem svjetlu. Mjesto vašeg odmora, mira, relaksacije, te raznih tretmana koji će vas učiniti ljepšim, samouvjerenijim - ``Sunlight Premium`` je spreman da po najpovoljnijim cijenima pruži najbolje usluge. 

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.