x

UMALO TUČA NA FARMI KRISTIJAN ZAPRIJETIO LEPOMIRU: Ne možemo da se bijemo, samo mogu da te bijem!

Kristijan Golubović postao je sudija, ali samo nakratko na imanju u Lisović. Naime, u igri Suđenje Stanija je tužila Tamaru Đurić jer je lažirala titulu mis Farme, a u tom suđenju sudija je bio Kristijan Golubović.

Početak suđenja je vodio veoma iskusno, odlično je bartao pravnim činjenicama, znao je kako treba da se ponaša u sudnici, a čak je i čekić polomio.

 

``Tužiću zadrugu Strazburgu što je napravila zavjeru i proglasila Maju Nikolić za mis Farme``, rekao je Kiki. Toliko se uživio da je čak izbacio Maju Nikolić iz sudnice, jer on ima pravo na to.

 

``Izlazi iz sudnice, marš iz sudnice,  ja to imam pravo``, viknuo je Golubović, pošto ga je Maja nazvala kriminalcom i da je Lepomir autoritet i policajac i da je on spriječio zavjeru tokom izbora mis Farme, što je Kristijana strašno uvrijedilo.

 

``Vi za mene niste nikakav autoritet. Ja vas ovdje poštujem kao normalne ljude, ali morate malo realno da gledate na život. Ne želim da pričaš da možeš da me biješ napolju, a ti ne možeš ni ovde ni napolju da se biješ, samo mogu da te bijem``, izgubio je živce Kiki jer je Maja rekla da je Lepomir autoritet da zaustavi zavjeru protiv Maje.

 

``Ti si propao policajac, a ja sam bivši kriminalac``, objasnio je Kristijan Lepomiru, a situacija je toliko bila usijana da je umalo došlo do tuče.

 

``Vidiš da je nenormalan, ubiće nas ovde. Nemoj da se više svađaš s njim, ako se pobijete, ne mogu da te branim``, savetovala je Maja Lepomiru.

 

``Brojao sam u sebi i čekao je samo da ustane. Nikada ne bih prvi``, rekao je Lepomir poslije Maji, a ostali su priznali da je situacija bila veoma napeta i da su se bojali da će doći do tuče.

 

Zorica je rekla Maji da ne smije da izaziva ovakve situacije i da je ona izazvala napetu situaciju.

 

``Ovo je verbalni duel. Jesu li htjeli igrice, dobili su igrice. Hoće da se igraju, a samo kad njima odgovara. Licemjerje. Za mene ćeš čuti da sam kriminalac ili da sam kriminalac, ali ne i da sam psihopata jer nisam``, objasnio je poslije Kristijan Novici.

 

Mojatv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.