x

ŽIVOT U ZATVORU MONSTRUMA KOJI JE UBIO TIJANU JURIĆ: U posjetu mu dolazi samo JEDNA osoba!

Nakon monstruoznog ubistva petnaestogodišnje djevojčice, Dragana Đurića (36) u zatvoru samo majka posjećuje, i to jednom u tri mjeseca. Prije tačno dvije godine se desilo svirepo ubistvo u Bajmoku koje je uznemirilo cijelu Srbiju. Đurić je dobio 40 godina robije u zatvoru „Nova skela“ u Padinskoj skeli.

Iako je prvih mjesec dana samovao u ćeliji, dobio je cimera, a kažu da poštuje i „kućni red“. Ima pravo na posjete i pakete, a u posjetu mu dolazi samo majka Makivija u prosjeku jednom u tri mjeseca. Ima pravo i na „ljubavnu sobu“, ali je ne koristi. Kako je u najmodernijem srpskom zatvoru, bezbijednost mu nije ugrožena i nije imao problem sa drugim osuđenicima. U sobi ima WC, toplu vodu, tuš-kabinu, kablovsku televiziju, konzole sa igricama, radni sto, dva ormana i dva kreveta.

 

Đurić svakodnevno ima pravo na dvosatnu šetnju i nema obaveza u vešeraju, kuhinji i zatvorskim radionicama kao drugi zatvorenici

 

Da podsjetimo, Đurić je automobilom udario Tijanu Jurić kod sportskog centra „Rata“ u Bajmoku, jula 2014. godine.

 

Povrijeđenu ju je uvukao u kola i odvezao van Bajmoka, gdje se brutalno iživljavao nad njom, nakon čega je zakopao tijelo na napuštenoj deponiji kod naselja Aleksa Šantić. Uhapšen je 7. avgusta iste godine. Pao je na poligrafu i priznao zločin, a potom je odveo policajce do mjesta zakopanog tijela.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.