x

Zmajevi su izuzetno opušteni i raspoloženi!

Naši reprezentativci odlično su se naspavali u sobama superluksuznog hotela Sheraton Barra u Rio de Janeiru u koji su stigli sinoć. Kako javljaju prisutni novinari Zmajevi su dugo spavali, a među onima koji je posljednji izašao na terasu hotela, oko 10,30 sati bio je naš najbolji napadač Edin Džeko.

Iako hotel koji je Zmajevima obezbijedio NFSBIH ima nekoliko fantastičnih bazena, naši reprezentativci nisu mogli odoliti prelijepoj plaži koja se prostire ispred Sheratona, te su se na istoj i sunčali, među prvima Senijad Ibričić.

 

Zmajeve su danas posjetili porodica i prijatelji koji borave u Riu, ali i značajan broj naših i brazilskih navijača, koji su iskoristili priliku za fotografisanje, potpisivanje albuma sa sličicama, autograme…

 

Kao što je jučer najavljeni dolazak Maradone bio lokalnim navijačima mnogo zanimljiviji od dolaska naših reprezentativaca, tako je danas i pojavljivanje nekadašnjeg argentinskog asa Ariela Ortege izazvalo malu euforiju ispred hotela.

 

Dobar dio naših reprezentativaca danas je trenirao i u teretani, a Zmajevi će večeras službeno posljednji put trenirati pred sutrašnji meč protiv Argentine, a na stadion Maracana zaputit će se u 18,30 sati po našem vremenu.

 

Svima njima, biće ovo prvi put da će istrčati na travnjak jednog od najpoznatijih svjetskih stadiona.

Izvor:Reprezentacija.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.