x

BATO MOJ, NE OSTAVLJAJ NAS: Janjuš plače nad bratovim sandukom iz sveg glasa

Danas je tužan dan za porodicu Janjušević iz Prijepolja, jer se opraštaju od svog najmlađeg člana, Mihaila Janjuševića, koji je preminuo u 27. godini.

Video pogledajte OVDJE.

 Mihailo, inače mlađi brat poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, ostavio je porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi.

Mihailo će danas biti sahranjen u Kolovratu, naselju u Prijepolju.

NAJČITANIJA VIJEST:

Marija Šerifović pokazala sina! Nasljednik joj leži na grudima, a ona se "topi" od ljubavi

Porodična kuća Janjuševića ispunjena je jecajima i suzama, dok se rodbina i prijatelji okupljaju kako bi izrazili saučešće i pružili podršku porodici.

Danas u 12 časova Mihailo će biti ispraćen na večni počinak, a biće sahranjen samo nekoliko metara od porodične kuće u kojoj je živeo.

Ekipa Republike nalazi se u Prijepolju u naselju Kolovrat, odakle donosimo eksluzivan materijal.

Boris je nosio krst, dok je iza njega išao Janjuš koji je nosio sliku svog najmlađeg brata koji je sebi pre dva dana oduzeo život.

Iako je Janjuš nosio naočare na njegovom licu se vidi tuga zbog tragičnog gubitka, a suze mu sve vreme padaju niz lice.

– Bato moj, ne ostavljaj nas… – ponavljao je Janjuš.

NAJČITANIJA VIJEST:

“PUSTITE MENE, JA NISAM BITNA, SPASITE MI DIJETE”: Posljednje riječi poginule trudnice odzvanjaju! Njena porodica slomljena od bola

Podsetimo, telo Mihaila Janjuševića (27), rođenog brata Marka Janjuševića Janjuša, koji je pre dva dana izvršio samoubistvo, sinoć je stiglo u Prijepolje.

Ispred porodične kuće okupio se veliki broj ljudi i održalo se bdenje mladiću koji je sebi oduzeo život.

Njegovi prijatelji tvrde da se Mihailo udaljio od svih i da danima ni sa kim nije komunicirao, nije odgovarao na poruke i pozive, a niko mu tri dana nije mogao ući u trag.

Janjuš sa njim nije bio u kontaktu, odnosno nisu razgovarali, a Mihailo je živeo potpuno drugačiji život od svoja dva brata.

Video pogledajte OVDJE.

republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.