x

Ekskluziva.ba na Maracani u društvu Amre Silajdžić i Midhata Džeke!

Iako poraženi, navijači BiH su jako ponosni na svoje Zmajeve koji su se borili do zadnje minute na brazilskoj Maracani - potvrdio je to i naš dopisnik iz Brazila Kerim Sačak, koji je jedan dio utakmice proveo u društvu porodice našeg dijamanta Edina Džeke,  kao i njegove izabranice Amre Silajdžić.

Kako saznajemo, ne samo bosanskohercegovački navijači, nego i navijači drugih reprezentacija koji su pratili meč sa Argentinom nisu ostali ravnodušni i pohvalili su naše Zmajeve, a narocito su ostali očarani Brazilci i Argentinci koji su zaista od srca čestitali na sjajnoj igri, te čak naše navijače pozivali na piće i večeru. Atmosfera na stadionu bila je neopisiva i nadamo se da će vam naša galerija fotografija dočarati barem jedan mali dio koji se mogao osjetiti samo uživo.

 

Da se prisjetimo, iako su naši Zmajevi bili vatreniji na terenu doživjeli su poraz od Argentine sa rezultatom 2:1 na stadionu Maracana u Riu.

 

Prvi gol dobili smo iz kornera, gdje se lopta odbila od našeg reprezentativca Kolašinca ravno u mrežu za autogol. Drugi gol za Argentinu postigao je Messi izvanrednim udarcem koji je bio neodbranjiv, a treći pogodak koji je smanjio rezultat postigao je Bosanac sa klupe Vedad Ibišević, koji je ``matirao`` golmana Argentine za rezultat 2:1.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.