x

NIJANSA ŽENSTVENOSTI

Manikir u boji lavande idealan za ljetne dane

Upravo svijetle boje poput ove najbolje ističu preplanuli ten i pristaju uz svaki ljetni outfit

Na pomen ljeta i modnih trendova koje ovo inspirativno godišnje doba donosi u svijet ljepote, prve asocijacije su noviteti u kozmetičkoj torbici, kao i povratak uobičajenoj rutini u njezi ljepote.

Ruke i nokti pokazuju koliko brinemo o sebi i kakav nam je stil života. Uredne i njegovane ruke uvijek primijetimo, a u današnje vrijeme se puno važnosti pridaje urednim noktima - ipak je to jedna od prvih stvari koje primijetimo na ljudima, te bez obzira na godišnje doba, važno je imati lijepe i sređene nokte.

Idealan manikir

Bez obzira na to da li preferirate minimalizam ili raskoš na noktima koja će osvježiti i najjednostavniju odjevnu kombinaciju, u ovosezonskim trendovima svako može pronaći idealan manikir za sebe.

Zavisno od vaših želja, za manikir možete koristiti nekoliko boja ili se ograničiti na jednu nijansu, a tako sređeni nokti izgledaće stilski i u skladu sa sezonom - eksperimentisanje sa bojama laka tokom ljetne sezone uvijek je zabavno.


Dovoljno nježna, a efektna

A jedna od tih nijansi koja će obilježiti ovu sezonu je boja lavande. Upravo svijetle boje poput ove najbolje ističu preplanuli ten i pristaju uz svaki ljetni outfit.


Ova nijansa je dovoljno nježna, a opet efektna za ljetne mjesece. Iako ljeto voli jarke boje i uzorke kojima inače ne težimo tokom zimskih mjeseci, postoji nešto u nježnim nijansama poput boje lavande, te je upravo zbog toga ova nijansa nježnoljubičaste boje idealna za tople dane.

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih ljubičastih lakova u boji lavande, odnosno ponuda je velika, a odabrati savršenu nijansu zaista može biti zahtjevan posao, ali zasigurno je da će svako za sebe pronaći vlastitog favorita među pregršt ponuđenih nijansi.

Manikir u nježnoj ljubičastoj boji je ultimativni ljetni hit idealan za sunčane dane, a boja lavande predstavlja ženstvenost, profinjenost, gracioznost i eleganciju. Nježna i mirisna lavanda jedna je od biljaka koje nas neodoljivo podsjećaju na ljeto pa ne čudi da su manikure u boji lavande veliki hit.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.