x

otkrio koliku platu je dizao

Milan Milošević mjesečno dobijao hiljade eura, a na poslu bio svega 7 sati i 18 minuta: Saša Mirković iznio nove detalje!

Saša Mirković, estradni menadžer i vlasnik televizije Hajp na kojoj je bio zaposlen voditelj Milan Milošević, oglasio se na Instagramu i otkrio kolika je bila njegova plata.

Naime, o cifri koju je Milošević dobio nakon što je dao otkaz na televiziji Pink dugo se polemisalo, ali se voditelj nikada nije izjasnio.

– Na kraju, pošto me svi pitaju u čemu je problem… Kod Milana je problem zato što nije dolazio na posao i radio, a uredno podizao svakog prvog u mjesecu 770.000 dinara bruto. I, kad smo sabrali sve koliko je bio na poslu, a to je 7 sati i 18 minuta, dobili smo računicu da je njegov sat u firmu koštao 5.000 eura. Toliko sat ne plaćaju ni najplaćenijem čovjeku na svijetu. E sad vi razmislite da li je dao ili dobio otkaz. I razmislite koji bi čovjek ostavio to.


- Ja sam siguran da takav ne postoji. Naravno, ima ovdje dosta toga što će tek da se utvrđuje i u skladu sa tim pravna služba će reagovati, kako tužbama, tako i krivičnim prijavama za oštećenje Hajp produkcije – napisao je Mirković i osvrnuo se na otkaz Dalile Dragojević koja je takođe nedavno dobila otkaz, a koja je unaprijed dobila mjesečne plate:


– Kod Dalile je sve utvrđeno i tužbe i prijave su podnijete i sudu i tužilaštvu. Na kraju, siguran sam da će u narednom periodu svakom od njih zakucati i izvršitelji i tužilaštvo na vrata, jer namjere za prevaru su u oba slučaja postojale. Kada budu vratili novac koji su “pošteno” stekli, uplatićemo ga domovima za djecu ometenu u razvoju, kao i djecu bez roditeljskog staranja.

.

č

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.