x

znaju gdje je kasa sa parama

Mile Kitić otkrio koliko mu troše žena i kćerka: Ne mogu da se kupuju tašne od 5.000 eura!

Popularni pjevač Mile Kitić skoro pa se navikao da više živi sam nego sa svojom suprugom Martom Savić koja posljednjih par godina najviše vremena provodi u Dominikani gdje su kupili i kuću.

I dok ona ne može da se odvoji od bijelih plaža i okeana, Mile mora da radi. Kaže da žena ne zna ni gdje ide ni koliko zarađuje i da je odavno prestao da kupuje poklone.

- Kad uzmem nešto njoj i kćerki uvijek im pogriješim što se tiče ukusa. Ovako, znaju gdje je kasa sa parama, pa same uzimaju i kupuju šta im treba. Normalno, desi se nekad i da kažem da prikoče. Ne može baš da se luduje, da se kupuju tašne od pet-šest hiljada eura. To je glupost. Ima prečih stvari u životu - rekao je Mile.


Pjevač ne krije da je potekao iz siromašne porodice i dobro se namučio da dođe do bogatstva u kom sada uživa sa Martom i Elenom.

- Nas petoro je bilo. Otac, majka, sestra najstarija i nas četiri brata, ja sam bio najmlađi. Živjeli smo na selu od zemljoradnje. Bilo je svega, i pšenice, kukuruza, mesa, povrća. U tome nismo oskudijevali, ali nije bilo novca da se kupe patike i ta garderoba - rekao je Kitić.


- Morao sam da radim. Sjećam se da smo pravili ciglu, istresali iz kalupa. Malo sam se sačuvao od težih poslova na njivi. Starija braća su više to radili, a ja sam vodio stoku da se napoji, nosio vodu kad je kosidba - ispričao je Mile i dodao:


- U školu sam išao šest kilometra. Kad je padao snijeg, uvijek je išao neko stariji da nam napravi put da bismo stigli do škole. Sjećam se i prvog honorara. Otac mi je kupio šargije, i na svim proslavama sam bio atrakcija. Došao traktor u selo Osinje, ja sjeo na ćebence i pjevam. Naučili su me s...., bezobrazne pjesme.

- Prvi koncert mi je bio na traktoru zadruge kojim se orala zemlja. Ja sedim na blatobranu, sviram i pjevam. Bilo je pelcovanje pasa u selu. Dolazili su lovci, pa ako to ne uradiš, oni ne znam šta su radili sa psima. A pelcovanje nije bilo jeftino. Ja došao na slavu, pjevao, svirao i te pare dao lovcima da ne ubiju mog psa Ićija - rekao je Mile za Svet.

.

.

..

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.