x

OD BUCE DO MAČO TIPA! Popularni pevač SMRŠAO i postao OPASNO DOBAR FRAJER!

Od kada se pojavio na muzičkoj sceni, Bojan Marović je plenio pažnju ženskog dela publike. Žene su ga obožavale. Uvek je izgledao lepo i nasmejano, a o svom izgledu je vodio računa, a onda se u jednom trenutku ugojio. Više nije ličio na onog slatkog dečka iz komšilu, a njegove obožavateljke su se pitale šta se desilo sa njim.  

"Loš život je razlog moje gojaznosti. Ne mogu da krivim nekoga za to što sam se ugojio toliko, ali opet s druge strane mogu, jer me niko nikada nije lupio po ruci, već su mi donosili da jedem sve ono što sam najviše voleo. Čak je bilo momenata kada sam se upoznavao sa ljudima koji me znaju. Nisu me prepoznali” – rekao je Bojan svojevremeno.


E pa, kako stvari stoje, Marović je shvatio da dalje ne može tako i uz veliki trud i trening, uspeo da povrati idealnu kilažu. Ljudi iz njegovog okruženja, koji su insistirali na anonimnosti, kažu da je poznati pevač imao poseban režim ishrane, a iz teretane skoro da nije izlazio, s’obzirom na to da je u toku dana znao imati i po tri treninga.

Rezultate ovog truda je pokazao pre par dana na crnogorskom primorju, kada se skinuo u kupaći. Posetioci plaže su se iznenadili njegovim izgledom. Pevač nema ni grama viška i može se svrstati u bolje frajere na muzičkom nebu.


Šta vi kažete?


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.