x

"žao mi je ove žene"

Oglasio se Lukas o stanju Ane Nikolić: Sve smo uradili da joj pomognemo! Volio bih da nađeš svoj put izlječenja!

Pjevačica Ana Nikolić i menadžer Saša Mirković prekinuli su saradnju, a prepucavanje između njih nastavili su preko društvenih mreža i medija.

Pjevačica se prva oglasila na svom Instagram profilu gdje je optužila Sašu Mirkovića da manipuliše sa njom i da je "nečovjek". U svom obraćanju je spomenula i kolegu Acu Lukasa napisavši da ona nije poput njega. Pjevač se oglasio, takođe na Instagramu.


- Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u Areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pjevala. Pa doputovala je u Zagreb na vrijeme, smjestila se u hotel, ja sam počeo sa koncertom u 21 sat, ona je trebalo, logično, da se pojavi u Areni najkasnije do 22 sata, jer koncert traje dva sata, ili malo više. A ona se pojavila u areni 23 časa!


- Naravno, da joj Mirković nije dozvolio da se popne na binu, jer je ovim činom pokazala ogromno nepoštovanje i prema njemu i prema meni, pogotovo što smo trenutno jedina dva čovjeka na svijetu, vjerovatno koji su bili radi i voljni da joj pomognu! Ne znam stvarno čemu pokušaj otrovne strelice u njenoj objavi, gdje spominje kako ona nije Mirkoviću Aca Lukas, u smislu toga ne možeš sa mnom tako ili ovako- napisao je Lukas.


- E pa, Anči, jedino tačno što si napisala je u objavi upravo to. Da, naravno da ti nisi Aca Lukas. Ne njemu, nego nikome, i ne znam odakle ti ideja da pomisliš da ti uopšte možeš sebe da porediš u bilo kom kontekstu sa Acom Lukasom. Nisi mu ti Aca Lukas, niti ćeš, nažalost, ikada biti. A htjeli smo da ti pomognemo iz dva razloga. Prvi jer smo te voljeli kao osobu, a drugi je taj, jer smo mislili, a i dalje mislimo da si bila velika zvijezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gdje si bila!


- Zaista, loše stvari, i zlo, bacaš na jedino mjesto gdje si imala podršku! I pored svega se ne ljutim na tebe, i volio bih da nađeš svoj put izlječenja i povratka na pravu stazu! Imao sam dobru volju i želju! Sada ti želim sve najbolje! Ali je problem u tome što sve najbolje prvo treba sama sebi da želiš. Ali kako stvari stoje, ti u stvari sebi želiš sve najgore! Tako govore tvoji postupci! Žao mi je - završio je Lukas.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.