x

emotivno u vitezu

Pejoviću na koncert došla djevojčica Almira kojoj je prije 10 godina spasio život: Zaletjela mu se u zagrljaj, on počeo da plače! (Video)

Aco Pejović pjevao je prošle noći, 21. jula, u Vitezu, a u jednom momentu se na sceni pored njega pojavila malena Almira Patković.

Riječ je o djevojčici kojoj je on prije 10 godina spasio život, tako što je donirao novac za njeno liječenje.

Sinoć se, prvi put nakon njegovog gesta i njene borbe, desio njihov susret. Video je objavljen na Jutjubu, a ljudi u komentarima pišu kako im suze same idu, te da dugo ništa emotivnije nisu vidjeli.


- Imamo sjajan razlog da prekinemo ovo. Koliko volite Acu? Ljudi, poslije ovog ćete ga voljeti još više. Mnogi su me pitali večeras da se slikaju sa Acom, ali samo jedna djevojčica može. Jedna djevojčica će se uslikati, ona se zove Almira. Ovo je uslikano prije 10 godina u Boldinu, Aco i Almira - rekao je voditelj i dodao:


- Aco, da li se možeš sjetiti? On je uplatio novac za njeno liječenje i pomogao da joj se spasi život. Ona je večeras ovdje i na vrlo skroman i simboličan način želi se zahvaliti Aci.

Aco je malenu podigao i zagrlio, a ona i njena majka su mu donijele i mali znak pažnje zbog svega što je učinio za njih i njihovu porodicu.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.