x

izbor 28. oktobra

Veliko interesovanje za izbor Miss turizma BiH: Do sada prijavljeno 118 djevojaka!

Za učešće na izboru za Miss turizma BiH za Miss turizma Svijeta do sada se prijavilo 118 djevojaka iz cijele zemlje.

Djevojke koje su se prijavile i one koje će to tek učiniti u narednom period imaće ne samo priliku da učestvuju na izboru za Miss Turizma Bosne i Hercegovine, nego i da postanu predstavnica ove zemlje na izboru za Miss Turizma Svijeta.

’’Ovo je njihova šansa da osvoje srca svjetske publike i pokažu svoju ljepotu, šarm i inteligenciju na globalnoj sceni’’, saopšteno je danas iz Direkcije za izbor Miss turizma BiH.

Kako je navedeno, ovaj izbor je platforma koja promoviše turizam, kulturu i prirodne ljepote BiH, a kroz ovaj prestižni događaj djevojske iz cijele BiH imaće priliku da promovišu bogatu baštinu, zapanjujuće pejzaže i gostoprimstvo Bosne i Hercegovine.


’’Učestvovanjem na izboru za Miss Turizma BiH, djevojke će imati nezaboravno iskustvo i priliku da upoznaju nove ljude, stvore prijateljstva širom svijeta i prošire svoje horizonte. Kroz različite treninge, radionice i pripreme, razvijaće samopouzdanje, komunikacijske vještine i scensku prisutnost’’, navodi se u saopštenju.

Istaknuto je da će sve djevojke koje budu učestvovale na izboru za Miss turizma BiH, imati neprocjenjivo iskustvo rada u industriji ljepote, mode i turizma, ali i mogućnost da osvoje vrijedne nagrade i da se povežu sa poslovnom zajednicom u BiH, regionu i svijetu.


’’Učesnice izbora za Miss turizma BiH imaće priliku da rade sa renomiranim stručnjacima iz svijeta mode, medija i turizma. Ova mreža otvara vrata ka brojnim profesionalnim prilikama Zato, hrabro zakorači prema svom snu i već danas se prijavi se na izbor Miss Turizma Bosne i Hercegovine. Ovo je tvoja prilika da osvojiš svijet, da budeš inspiracija drugima i da stvoriš vlastitu priču koja će oblikovati tvoju budućnost’’, poručuju iz Direkcije za izbor Miss turizma BiH.

Izbor za Miss turizma BiH biće održan 28. oktobra, a pobjednica putuje na izbor za Miss turizma Svijeta na Filipinima.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.