x

Anastasija Ražnatović pokazala kako da se obučete za malo novca: Ovo je idealna zimska kombinacija (foto)

Stajling Anastasije Ražnatović može sebi da priušti svako

Anastasija Ražnatović važi za ženu koja prati modne trendove, pa svi oni koji slede njen stil mogu da budu sigurni da neće pogrešiti kada je izbor garderobe u pitanju.

Dok smo kod njene majke navikli na eleganciju stajling Anastasije Ražnatović je dosta opušteniji, a kao takav pogodan je za posao, dnevne, ali i opuštene večernje izlaske.


Na Instagram profilu Anastasijinog salona za ulepšavanje osvanuo je video na kome možemo da vidimo u kakvom izdanju pevačica stiže na dogovoreni tretman.

Stajling Anastasije Ražnatović idealan za sve devojke

Duga zimska jakna, kožne pantalone, duks i patike su ono u čemu se Anastasija pojavila u salonu, a ova kombinacija idealna je za zimske dane.

Nije nam poznato da li su na pevačici stvari markirane, ali je jasno da one mogu da se pronađu i u sasvim običnim radnjama koje su dostupne sasvim običnim devojkama.


– Privatno, iskreno da vam kažem, oblačim se po tim najpristupačnijim brendovima.

Nije mi bitno koliko nešto košta.

Bitno je da mi se dopada i da mogu da uklopim sve te stvari i, naravno, da mi dobro stoji – rekla je Anastasija jednom prilikom u emisiji “Ekskluziv”.

Anastasija je jednom prilikom istakla da se ne ugleda na majku ni kada je muzika, ni kada je oblačenje u pitanju.

– Imam svoj fazon, stil koji guram, idem polako.

Mislim da ništa ne treba da se upoređuje.

Ona me ne opominje za stajling, pre se dešava da mi Veljko kaže: “U tome si krenula?” nego mama – ispričala je ranije pevačica.

svet-scandal.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.