x

Dvadesetčetvorogodišnji Stefan bio u audiju smrti

Aranđelovdan smo proslavljali zajedno, a nakon deset dana ga ispraćam u sanduku: Ovo je Stefan iz Vranja koji je poginuo uoči rođendana!

Dvadesetčetvorogodišnji Stefan V. iz okoline Vranja koji je poginuo juče oko 17 časova, nakon što je vozeći audi 80 sletio sa puta i udario u banderu, biće sahranjen sutra u svom rodnom selu, saznaje Nova.rs.

Kako navode prijatelji nastradalog mladića, nesreća se dogodila kod sela Vlase, kada je Stefan najvjerovatnije usljed neprilagođene brzine sletio sa kolovoza, udario u banderu i prevrnuo se.

„Od zadobijenih povreda je preminuo na licu mjesta. Užasno smo pogođeni njegovom smrću jer je bio divan mladić, drug i prijatelj. Završio je hemijsko-tehnološku školu u Vranju, a radio u fabrici dijelova za automobile. Zaista je bio besprijekoran mladić“, navodi neutješna drugarica nastradalog Stefana.


Kako dodaje jedan od dobrih drugara nastradalog mladića, desetak dana prije nesreće slavili su Stefanovu porodičnu slavu.

„Na Aranđelovdan smo sjedili do kasno i slavili, a deset dana nakon toga ga ispraćam u sanduku. Još teže mi pada što je poginuo pred rođendan, 22. decembra. Bio je srednje dijete, ima mlađu i stariju sestru, bio je i ujak“, kroz suze kaže naš sagovornik i dodaje:


„Sutra, 06.12, u 13 časova na Uševačkom groblju sahranićemo našeg Stefana. U 12 sati se kreće od njegove porodične kuće ka groblju“, zaključio je naš sagovornik.

.


Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.