x

BAZEN, KOŠARKAŠKI TEREN I DETALJI U ZLATU: Zavirite u raskošnu vilu Šerifa Konjevića

Šerif Konjević, kad nije u inozemstvu, živi u raskošnom domu na Ilidži u Sarajevu. Kuća sagrađena prije više od desetak godina uzdiže se iznad visoke kamene ograde u koju su uklesana dva violinska ključa. U njoj živi porodica legendarnog folkera kad ne boravi u Münchenu.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Meni je dobro, zadovoljan sam sa životom, s mojom karijerom, s mojim posebnim prijateljima - rekao je pjevač za Kurir.

Godinama je vrijedno radio da bi zaradio i svojoj supruzi i sinu priuštio život na visokoj nozi. On to ni ne krije, štoviše, diči se jer je sve stekao svojim radom, te, kako kaže, ništa nije ukrao niti ikoga prevario. A otkrio je i tko je bio zaslužan za interijer ovog glamuroznog imanja.

Što se tiče kuće, supruga je tu, ja se ne miješam puno. Možda bih se nekad umiješao, ali imam ručnu. Mi se dopunjujemo u svakom slučaju. Ona je moja supruga, ali i da nije, ako je pametnija od mene ja to poštujem. Kod nas nema toga ko vodi glavnu riječ. Davno sam ja to prevladao iz razloga što prvenstveno moraš biti čovjek - rekao je.

Nema sumnje da on uživa kad god se nađe u Sarajevu. Interijer njegove kuće opremljen je najsavremenijim namještajem iz inozemstva. Raskošno imanje posjeduje košarkaški teren i bazen, a vila je okružena zelenilom i omogućava mu pravi užitak u prirodi i kompletnu privatnost.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.