x

pjevala sportistima

Bogdan bježao od Cece, ni da je pozdravi: Prvi susret bivših ljubavnika poslije godinu po dana!

Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović raskinuli su ljubavnu vezu prije godinu i po dana, kako su tada tvrdili, razlaz je bio u miru, poslije čega su ostali u prijateljskim odnosima.

Međutim, Ražnatovićka i Srejović, koji sad uživa u ljubavi s Jovanom Ljubisavljević, poslije raskida veze se nisu viđali, a čak se nisu sretali ni na javnim događajima.

Ipak, do tog susreta je došlo prije nekoliko dana na žurki na kojoj je Ceca kao specijalna gošća pjevala s kolegama  srebrnim košarkašima, zlatnim basketašima, Novaku Đokoviću i Nikoli Jokiću u jednom poznatom prijestoničkom restoranu, gdje Bogdan navodno radi kao menadžer.


Kako saznaje Kurir od izvora s lica mjesta, Bogdan nije želio da sebe i svoju sadašnju izabranicu dovede u neprijatnu situaciju, pa se te večeri nije ni pozdravio s bivšom partnerkom. Kako bi izbjegao bilo kakav susret s Cecom, Bogdan se tokom večeri i dok je ona pjevala držao po strani da ne bi privlačio pažnju prisutnih.


- Između Cece i Bogdana zaista nema zle krvi, ali on nije htio da ni nju ni Jovanu, a na kraju krajeva ni sebe dovede u neprijatnu situaciju te večeri kad su se svi našli na istom mjestu. Da ih je neko tad slikao zajedno, u javnosti bi se odmah pojavile i podgrijale stare priče o njima, a on to ne želi. Za njega je ta priča s Cecom definitivno stvar prošlosti, uživa u ljubavi s misicom, a i sve su glasnija šuškanja da će svoju vezu krunisati brakom - kaže izvor i dodaje:


- Da je vodio računa baš o svemu, vidi se i po tome što te noći sa slavlja sportista nije objavio snimak na kome pjeva njegova bivša draga, već drugi, na kome se vidi kako se košarkaši zabavljaju uz drugog pjevača. Svi su primijetili da je Bogdan sjedio u uglu dok je Ražnatovićeva pjevala svoje hitove i nije se veselio uz njih, dok se uz pjesme Saše Matića baš opustio i provodio - završava izvor.


Podsjetimo, Ceca i Bogdan stavili su tačku na svoj ljubavni odnos u februaru 2022. godine nakon godinu dana veze. Mediji su tada prenijeli da raskid nije bio buran, niti je posrijedi bila treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izblijedile.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.