x

iz bolničkog kreveta

Bolest je uništila: Supruga Marka Bulata u nikad težem stanju, potresna poruka iz bolnice!

Žena Marka Bulata se bori sa teškom anemijom, a pjevač je stalno uz nju i objavljuje slike sa suprugom u znak podrške.

Ipak, najnovija fotografija je zabrinula mnoge jer nisu ni slutili da je Marija toliko smršala. I sam pogled na njene ruke u zavojima i izmučeno lice budi tugu, ali Marko se trudi da očuva pozitivan duh i podstiče je na optimizam. "Moj borac", napisao je uz najnoviju sliku. Da podsjetimo, prije nekoliko nedjelja se, takođe, oglasio iz bolnice potresnom porukom.

"Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspjelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmijehom na licu jer vidiš čovjeka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu", napisao je tada Marko.


"Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca, ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmijeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi kćerku i sina a u meni imaš druga i brata. Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vjetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vrijeđa", poručio je pjevač.

Ljekari, inače, redovno ističu da je brza i precizna dijagnostika od velikog značaja za pravovremeno i efikasno liječenje anemije.


Pjevač Marko Bulat je i ranije pričao da se njegova supruga prolazi kroz pakao, i nekoliko puta je objavljivao slike iz bolnice. Fotka od ranije je šokirala sve njegove pratioce, jer niko nije slutio da je Marija toliko smršala.

Iako ispijena, Bulatova supruga je na fotografiji nasmijana u njegovom zagrljaju, dok u joj ruke u zavojima.

- Moj borac - napisao je Bulat.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.