x

DOLAZI U 17 NIJANSI

Catrice ima novi tekući puder u asortimanu

Sadrži hijaluronsku kiselinu i vitamin E te pruža hidratantni učinak njege do 24 sata


Cijena pudera na našem tržištu je oko 16KM.

Popularni brend drogerijske kozmetike Catrice ima novitet u svom asortimanu - tekući puder Nude Drop Tinted Serum.

- Lagana formula ravnomjerno se topi na koži, pružajući maksimalnu hidrataciju tokom 24 sata. Nježan na licu i daje osjećaj njegovanosti, ultimativni je odabir za vašu #skinimal rutinu šminkanja - napisali su u Instagramu.


Hidratantni puder s tekućom teksturom seruma daje blistav ten i dolazi u 17 nijansi, a na regionalnom tržištu je dostupno njih šest.

- Nude Drop Tinted Serum daje vašoj koži dodatnu vlažnost i omogućuje joj slobodno disanje dok skriva male nesavršenosti bez osjećaja maske! Serum ima blistav mat završetak, fleksibilno se prilagođava tonu kože i dostupan je u nekoliko nijansi - opisali su ga.


Puder dolazi u 17 nijansi.

Puder je na licu lagan poput seruma. Nude Drop Tinted Serum tekući puder ima vrlo tekuću, laganu i prozračnu formulu. Sadrži hijaluronsku kiselinu i vitamin E te pruža hidratantni učinak njege do 24 sata.


Zahvaljujući posebno obloženim pigmentima, puder je također posebno dugotrajan i stvara blistav ten s prirodnim mat završetkom te lakim do srednjim prekrivanjem koje se može nadograditi. Formula je bez mirisa i prikladna za osjetljivu kožu.

Cijena mu je 8.90 € (oko 16KM) i dolazi u staklenoj bočici od 30 mililitara s pipetom.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.