x

ukleta kuća

Cijeli Brestač tuguje za ocem Darka Lazića: Komšije otkrivaju zašto su im počele da se događaju sve same nesreće!

Mještanin Brestača Dejan kaže da je kuća njegovih komšija sagrađena na groblju i da im se zbog toga stalno dešavaju velike tragedije.

Folker je prije nekoliko godina pored porodične kuće sazidao novu i od tada nema mira. Prvo se Darko razveo od pjevačice Ane Sević. Zatim je 2018. godine u saobraćajnoj nezgodi poginuo njegov brat od strica Dejan, nakon čega je i sam pjevač jedva izvukao živu glavu kada je pijan sletio kolima sa puta.

Smrt Darkovog oca, koji je u nedjelju preminuo poslije operacije želuca, posljednja je u nizu nesreća koje su zadesile ovu porodicu.


- Porodicu stalno prate neke tragedije. Nemaju sreće, a sve zbog zemljišta na kom je Darko napravio svoj novi dom - kaže pjevačev komšija Dejan.

On objašnjava da su Lazići lijepo živeli sve dok Darko nije napravio tu kuću. On vjeruje da im se loše stvari dešavaju jer spavaju na leševima.

- Oni ni sami ne znaju koliko su se napatili posljednjih godina. Ljudi u selu pričaju da je to sve zbog te proklete kuće koju je sagradio. Kažu da na tom imanju ima mrtvih koji su tu sahranjeni pre više od 200 godina - otkriva naš sagovornik.Lazićev komšija kaže da pjevač ne vjeruje u te priče, iako je i sam čuo za njih.


- Darko je čuo da je na tom mjestu bilo groblje, ali ne vjeruje u to. Kada je odlučio da tu podigne kuću, svi su pokušavali da ga odgovore od te ideje, ali bezuspješno. Možda će sada, poslije ove tragedije sa Milanom da povjeruje i da se odseli. Pa nije ovo prva loša stvar koja im se dogodila. Prije dvije godine je izgubio brata od strica. On je poginuo u saobraćajki, a sahranjen je odmah iznad Darkovog tate Milana.

Komšija Dejan kaže da Lazići nisu zaslužili toliku patnju.

- Stalno im se dešavaju neke loše stvari, a oni su baš divni ljudi. Svima bi pomogli! Ali sada prije svega sami moraju da pomognu i sklone se sa tog prokletog imanja i iz te proklete kuće.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.