x

zagolicala maštu

Danijela Dimitrovska otkrila šta misli o Ognjenovoj vezi sa 20 godina mlađom!

Danijela Dimitrovska prije godinu dana razvela se od Ognjena Amidžića sa kojim ima sina Matiju, a sada je progovorila o njegovoj vezi sa dvedeset godina mlađom Minom Naumović, ali se dotakla i svog potencijalnog partnera.

- Trenutno sam jako fokusirana na sina i na posao. To je ono što mene ispunjava, naravno, tu su i prijatelji i porodica, ja ljubav crpim iz svega. Jako mi je važno da imam otvoreni i blizak odnos sa porodicom. Ja sam uvijek zaljubljena. Da li je to ljubav koja potiče od prijatelja, porodice djeteta, to je ono što mene ispunjava - rekla je Danijela, pa se osvrnula na novog potencijalnog partnera i da li bi ga predstavila javnosti:


- O tome ćemo da pričamo kad dođe do toga, nikad ništa nisam krila, tako da neću kriti ni to - rekla je Danijela, pa progovorila o bivšem suprugu Ognjenu Amidžiću i njegovoj novoj skoro 20 godina mlađoj djevojci Mini Naumović:


- Što se toga tiče, ja svima želim ljubav. Ja sam jedno biće koje cijeni sve što je lijepo i pozitivno i stvarno svima želim ljubav i to je to - zaključila je Danijela.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.