x

Darko otkrio dramatične trenutke pred Marinin porođaj: Htio sam da uzmem auto i ja da je odvezem!

Pjevač Darko Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić postali su roditelji dječaka Alekseja. Marina se porodila juče u jutarnjim časovima, 24. juna u 7.15, u Narodnom frontu, a poznati tata ne krije veliku radost.

Za Srpski telegraf pjevač je otkrio kakva je panika vladala u njegovom domu kada su Marinu stigli bolovi.

- Prvo da kažem da su Marina i Aleksej dobro, što je najvažnije, a sada ću da ti kažem da je meni bila veća frka nego mojoj Marini. Ma kod nas je bila prava ludnica, trčanje kroz dvorište, žurba, ma haos u cijeloj kući. Ja sam se toliko uzbudio kada su joj počeli bolovi da nisam znao gdje sam. Samo sam ih požurivao da stignemo do bolnice, uhvatila me neka panika - rekao je Darko kroz smijeh i priznao da je malo falilo da i sam sjedne u kola i odveze vjerenicu u bolnicu.


- Toliko sam bio nervozan, sve mi se činilo da su spori da sam ja htio da uzmem kola i da je odvezem. Naravno, u trenutku zaboravim da ne mogu da vozim i da bi to sve otežalo. Otac me je smirivao i on je Marinu i odvezao u porodilište. Sinoć od tri smo bili u bolnici pa sve do sedam, dok se nije porodila. Inače, porođaj je protekao u najboljem redu. Marina je moja lavica, sve je prirodno izgurala, ponosan sam na nju - rekao je pjevač i otkrio da se još uvijek ne zna na koga sin liči. Iako je rekao da su i on i Marina lijepi, više je vukao na svoju stranu i rekao da će biti isti tatica.

- Moj sinčić je presladak. Ljubi ga taja. Ne vidi se još na koga liči, samo da mi je živ i zdrav, ali valjda će na tatu povući, već mi se čini da je isti ja - kroz smijeh je pričao pjevač i dodao:


- Moram da kažem da mi je moja ljubav ispunila životnu želju i rodila mi sina. Nema srećnijeg čovjeka od mene. Ne mogu da vam opišem kako se osjećam, jedva čekam da mi moje srećice stignu kući.

Inače, Darko je sina vidio samo na slikama pošto je u bolnici strogo zabranjen kontakt sa novorođenim bebama.

- Nisam mogao dugo da se zadržavam, samo sam ga nakratko vidio, jer u bolnici vladaju neki virusi, nisam siguran šta se dešava. Stalno se čuje sa Marinom, ona odmara u apartmanu i donose joj Alekseja na dojenje. Jedva čekam da ga uzmem u ruke i da ga izljubim - rekao je Lazić uzbuđeno, pa je otkrio da mu vjerenica i poslije porođaja izgleda fantastično.


- Vidio sam svoju ženicu i super izgleda. Ne smije još uvijek jaku hranu da jede, pa sam joj nosio vodu i keks. Trudim se da budem priseban, ali sam toliko uzbuđen da ne znam gdje ću. Treba da završim obaveze oko Marine i bebe, pa ćemo onda da slavimo.

Kada smo od novopečenog tate saznali šta se sve dešavalo, pozvali smo i njegove roditelje da vidimo da li je spremno sve za njihovog nasljednika. Kako je Darkov otac Milan bio zadužen za prevoz sina i za sve oko proslave, mi smo se ispričali sa Lazićevom mamom Brankom, koja nije krila suze radosnice.

- Hvala mojoj snajki Marini za sve, usrećila nas je kao niko do sada. Jedva čekam da mi unuk stigne kući, sve je spremno za njega i mamu. Aleksej je mog Darka vratio u život. Presrećna sam zbog mog sina, zaslužio je sve ovo - kaže pjevačeva majka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.