x

Čekaju odgovor na ponudu

Di Maria ni jučer nije odgovarao na pozive Juventusa, u klubu se plaše samo jedne stvari

Angel Di Maria još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti svoju karijeru.

Di Maria će od narednog mjeseca biti slobodan igrač jer mu ističe ugovor s PSG-om, te s Parižanima nije dogovorio nastavak saradnje.

Argentinac je u ovom klubu proveo čak sedam sezona i mnogi su očekivali da će ostati barem još jednu godinu, ali na kraju čelnici francuskog kluba odlučili su da je došlo vrijeme za rastanak.

Međutim, za Di Mariju neće biti problem pronaći novi angažman jer je već nekoliko klubova pokazalo interes za njega.


On se najviše povezuje s Juventusom i Barcelonom, a Stara dama je reagovala još prije dvije sedmice kada je kontaktirala Di Marijinog agenta. Oni nude Di Mariji ugovor i uslove koje on traži i sigurni su da će potpisati za njih.

Ipak, stvari ne idu tako glatko kao što su u Juventusu očekivali. Juve je poslao Di Mariji zvaničnu ponudu, ali još uvijek od njega nisu dobili nikakav odgovor.


Očekivalo se da će Di Maria jučer kontaktirati Juventus i saopštiti im da li pristaje na ono što mu nude, ali on se ponovo nije javio niti je odgovarao na njihove pozive. Čelnici Stare dame pribojavaju se da ih Di Maria "zavlači" i da još uvijek ne želi da pristane na ponudu jer se možda nada da će se javiti neki drugi klub.

Agent argentinskog fudbalera je prije nekoliko dana poručio čelnicima Juventusa da će se Di Maria javiti u ponedjeljak, ali se to ponovo nije desilo.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.