x

(Foto) Janjuševa žena uhvaćena u prisnom odnosu s drugim muškarcem: Na prevaru odgovorila prevarom!

Već mjesecima u medijima ne jenjavaju vijesti o prisnom odnosu oženjenog Marka Janjuševića i zadrugarke Maje Marinković, a prava bomba je bila njeno priznanje da su oni zaista u emotivnoj vezi, pa je tim povodom bila i na poligrafskom testiranju i otkrila sve detalje njihovog odnosa.

Nakon toga, Janjušević je više puta htio da pobjegne iz rijalitija, ali su ga spriječili.

Reklo bi se da su oni sada ponovo zbliženi, a Maja sama kaže da je svjesna da griješi, ali da ne može protiv sebe i svojih emocija, pa su ona i Janjuš najčešća tema debata za crnim stolom, dok se neprestano spominje ime njegove supruge Ene i kćerke Krune.


Ono što je izazvalo opšti haos je fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama na kojoj je navodno Janjuševa supruga Ena, koja sjedi, kako izgleda, u krilu nekom tipu i djeluju veoma prisno.

Mnogi komentarišu da je cijela situacija u kojoj je trenutno nalaze, dogovor između Janjuša i njegove supruge, dok mnogi i dalje ne razumiju kako je moguće da je Ena uspjela sve da mu oprosti i da li će mu ovog puta preći i preko ovoga.


- Opaaa, bre - samo je jedan od komentara, šokiranih pratilaca koji su do sada sažalijevali Janjuševu suprugu, jer se našla u ovakvoj situaciji po ko zna koji put, jer je, da podsjetimo, Janjuš napustio prvu sezonu zbog Ane Korać, a onda bio prisniji sa Ivanom Šopić i konačno na kraju priznao vezu sa Majom Marinković.

Sličnost Ene i ove žene na fotografiji je nevjerovatna, ali da li je to zaista Janjuševa supruga, ostaje da vidimo.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.