x

Imam dasu, prvu klasu: Jami našla 25 godina mlađeg dečka! Pjevačica sa političarem 6 mjeseci, a ovako ju je zaveo!

Jasna Milenković Jami konačno je sretna u ljubavi, i to sa četvrt vijeka mlađim političarem kojeg krije od javnosti.

Naime, Jami i nepoznati 25 mlađi političar zajedno su već šest mjeseci, a Jami izbjegava da se sa njim pojavljuje u medijima zbog njegove funkcije u političkoj partiji.

- Jami nikada nije eksponirala svoje partnere u javnosti i ja to poštujem. Upoznali su se na njenom nastupu kada joj je poklonio buket crvenih ruža. Mjesecima je dolazio da je sluša kako pjeva i oduševljavao se njenom energijom. U početku je to bilo prijateljstvo, ali uspio je da je zavede i sada su emotivni partneri - otkrila je bliska koleginica pjevačice i dodala:


- On savršeno izgleda. Završio je političke nauke i pretenduje da bude jedan od najuticajnijih političara kod nas. Naravno, ne smijem da vam kažem u kojoj je stranci jer će se u tom slučaju otkriti da sam ja to rekla - završila je folkerka koja je insistirala na anonimnosti.

I sama Jami je za spomenuti medij potvrdila da je u vezi, te je istakla da ne vidi problem.

- Šta je tu čudno? Valjda ja imam pravo da imam emotivnog partnera? Valjda dvoje odraslih ljudi biraju s kim će da budu u vezi. Sretna sam i zaljubljena, voljena sam i ispunjena žena. To je sve što imam da kažem. Imam dasu prvu klasu, pravu čokoladu - dodala je Jami.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.