x

kako funkcionišu

Isplivala istina o braku Prijovićke i Filipa: Filip već dugo ne dolazi kući!

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića oduvijek je bio tema u javnosti. Mnogi su spekulisali i nagađali da njihova bračna zajednica neće dugo izdržati te da će doći do kraha, međutim uprkos zlim jezicima oni uživaju u svojoj ljubavi već četiri godine.

Neprestano se šuška da među supružnicima ne cvjetaju ruže i da se sve rjeđe pojavljuju zajedno, a kako jednu od naših najtraženijih pjevačica nakon napornih radnih vikenda na aerodromu sve češće čeka otac, a ne muž, piše "Svet".

Naime, Filip se maksimalno posvetio novom projektu na kojem radi, a riječ je o filmu koji režira Petar Pašić međutim iza kamere naći će se i sam Živojinović koji je u ovaj projekat uključio i svoju polusestru Ivu Nakić.


Mnogi su očekivali da će i pjevačica dobiti neku od uloga nakon vatrenog krštenja u "Ubicama mog oca", međutim Prija je to odbila želeći da se posveti samo pjevačkoj karijeri.

Imajući u vidu da se film uveliko snima, a da se radnja dešava u planinskim predjelima daleko od Beograda, Filip je uglavnom na setu te, kako prenosi pomenuti list, kući dolazi u rijetkim pauzama, a sa filmskom ekipom proslavio je i svoj rođendan.


Filipu je jako stalo da ovaj projekat uspe budući da je prije dvije godine pandemija koronavirusa pokvarila njegove planove. On je tada sa Petrom Pašićem, inače bratom Milice Mitrović, osnovao produkcijsku kuću "Miracle year" i započeo rad na mjuziklu "Čudesna godina" za koji je bio planiran budžet od milion eura.


- Filip želi da uspije i mnogo se trudi. Aleksandra to razumije i ne žali se što su često razdvojeni. On se u međuvremenu okrenuo i duhovnosti, a ona ga prati u tome. Posjećuje manastire, živi ispravno po načelima pravoslavlja, ali za razliku od Filipa ne nosi krstove i brojanice, pošto se od nje očekuje da uvijek bude stilizovana po posljednjoj modi - rekao je izvor blizak paru za "Svet".

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića po svemu sudeći uspješno odolijeva svim izazovima, a zlonamjernici će očito moći samo da gledaju kako su supružnici jedno drugom najveća podrška.

.

.

.

..

.

Izvor: Svet 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.