x

oglasila se

Istina je, prihvatila sam pravoslavlje: Irma Sejranić potvrdila da je promijenila vjeru!

Bivša učesnica rijalitija Zadruga i pjevačica Irma Sejranić uveliko se sprema za najradosniji pravoslavni praznik u godini što je uzburkalo domaću javnost, jer je ona islamske vjeroispovijesti. 

Naime, ona se na Instagram profilu pohvalila bojama za jaja, ali i napisala poruku kojom je zaintrigirala sve i odala njen navodni potez promjene vjere.


- Poštovanje i prijateljstvo! Moj izbor je moj! Ne zaboravite da ja i sada i volim i poštujem sve! - napisala je Irma na Instagramu, a mi smo odmah stupili s njom u kontakt kako bismo provjerili da li je istina da je promijenila vjeru i prešla u pravoslavlje.


- Da, istina je da sam prihvatila pravoslavlje. Moj izbor - moja stvar! Uvijek i zauvijek ću voljeti sve, vjera nikad nikoga nije okarakterisala nikoga i kakav je ko čovjek. Ovo je moj izbor i treba ga poštovati - poručila je Irma za Pink.rs.


Podsjetimo, pobjednik pete sezone Zadruge, Dejan Dragojević takođe je promijenio veru, samo što je on, suprotno Irmi, prešao u islam. O Dejanovoj posjeti Meki brujali su svi mediji.

.

..

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.