x

Ivan Ivanović napušta Prvu poslije 8 godina: Voditelj odlazi s televizije koja ga je proslavila! Laušević će mu biti posljednji gost!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Ivan Ivanović napušta televiziju Prva, gdje već osam godina vodi popularni šou-program "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Voditelj i jedno od omiljenih televizijskih lica odlučio je da se povuče s malih ekrana i da u posljednjoj emisiji ugosti glumca i svog velikog prijatelja Žarka Lauševića.

"Ivanu je novi menadžment ponudio nastavak saradnje, ali on nije prihvatio njihovu ponudu. Posljednji njegov intervju gledaćemo u petak, kada će mu gost biti Žarko Laušević u 272. epizodi. Glumac i voditelj su dugogodišnji prijatelji, a konačno će sjesti da razgovaraju i pred kamerama", kaže sagovornik Kurira blizak voditelju i dodaje:


"Ivan želi da ode u velikom stilu. Trenutno je riješen da napusti male ekrane i nastavi posao u nekoj marketinškoj agenciji, ali da ostane i usko vezan za medije".

Ivan Ivanović je u telefonskoj izjavi kratko poručio:

"Nemam komentar".


S druge strane, sa TV Prva dobili smo sljedeći komentar:

"Nije bilo razgovora na tu temu, niti se bavimo spekulacijama. Emisija 'Veče sa Ivanom Ivanovićem' se snima i već u petak u standardnom terminu, u 22 sata, možete pogledati ekskluzivni intervju sa glumcem Žarkom Lauševićem".

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.