x

pričao o izletima sa strane

Janjuš novim izjavama strašno osramotio ženu i kćerku: Ostavim dijete na dan kad odem da j.... sa strane!

Marka Janjuševića Janjuša je žena Ena ispratila do Šimanovaca pred Zadrugu 7 Elitu, a iako su se pomirili on ne vodi računa o svojim izjavama.

Tako je ponovo ponizio i ženu i dijete, pričom o svojim "izletima" sa strane.

- Mnogi muškarci ovdje glume svece i prozivaju žene. Imam ja razne izvore, znam za mnoge da se švalerišu i ostavljaju djecu da ih čuva ko zna ko. Možda su i sama kod kuće dok oni idu da j..u sa strane. Nemojte da ja počnem da pričam - počeo je Lepi Mića.


- Ima istine. Ja ću odmah da kažem da ostavim dijete na dan kad odem da j...m sa strane. Znam ja na koga Mića misli, pa bolje odmah da kažem sam kako jeste. Može neka da me odvoji od žene ali od kćerke nikada - rekao je Janjuš.


- Jesam ja muškarac koji pored sebe ima ženu i dijete, ali sam nekako ostao nezreo. Ponašam se kao tinejdžer, nisam se zasitio žurki i provoda, iako sam u godinama kad realno treba da se skućim i nađem normalan posao. Čim to probam, povuče me nešto sa strane i shvatim da nisam spreman. Mislim da će za to tek doći vrijeme. Rijaliti mi je dobar izvor zarade, ali ako hoću da se posvetim porodici kako treba, onda treba da budem napolju, a ne u zatvorenom prostoru. Nekad kao da nisam normalan, ali znam da će kad-tad sve da dođe na svoje - dodao je Marko.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.