x

hoće li mu oprostiti prevaru?

Kristijanova žena bijesna zbog njegove prevare: Evo šta Ivana radi! Prve fotografije!

Supruga Kristijana Golubovića Ivana Veljković i dalje je očajna i bijesna zbog njegove prevare u "Zadruzi". U to se uvjerila i ekipa Kurira koja je posjetila Kraljevo, gdje Ivana živi s njihovom osmogodišnjom kćerkom i odakle je ispratila muža u rijaliti.

U komšiluku porodice Golubović svi su na njenoj strani i osuđuju Kristijana što je zanemario činjenicu da je oženjen i što je javno ušao u vezu s cimerkom Kristinom Spalević.

Njegova supruga izbjegava da priča o suprugovoj preljubi, ali ono što je rekla prijateljima, kako saznajemo, jeste da mu izdaju neće oprostiti i da ga čeka razvod. Mi smo sreli Ivanu u popodnevnim satima dok je išla ka svojoj zgradi. Ona je vodila kćerku iz škole. Na pitanje kako komentariše dešavanje u rijalitiju, Ivana nam je odgovorila kratko:


Foto: Kurir/Nikola Anđić

- Nemam komentar, molim vas da me ostavite na miru, piše Kurir.

Od njenih komšija smo saznali da je stan u kojem žive u njenom vlasništvu te da ima puno pravo da Kristijana ne primi nazad. Ona ispod stana u zgradi ima frizerski salon, u koji redovno odlazi, piše Kurir.


Komšije su rekle i da nisu tačne priče da se ona zavukla u kuću, već da je redovno viđaju i da pokušava da sakrije kako se zaista osjeća.

- Ivana, iako je očajna, pokušava da ostane pribrana i da se normalno ponaša. Svaka joj čast kako u tome uspijeva, strašno je kad vas muž prevari javno, na nacionalnoj televiziji. Veoma sam razočarana u Kristijana, to od njega nisam očekivala - ogorčeno je rekla komšinica, koja je zamolila da joj ne objavljujemo ime i fotografiju.


Iako se nagađalo da se Ivana preselila kod svojih roditelja, saznali smo da ih ona ne obilazi jer su u svađi.

- Čuo sam da Ivanini roditelji ne razgovaraju s njom još otkad se udala za Kristijana. Nekad je često obilazila svoju rodnu kuću, a sada uopšte tamo ne ide - rekao nam je jedan komšija.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.