x

LUNA KONAČNO SAZNALA ŠTA JE SLOBA PRIČAO O NJENIM RODITELJIMA: Vikala je i udarala, a onda je ZBOG OVOG PREKINUT PROGRAM! (VIDEO)

Luna Đogani i Slobodan Radanović imali su buran i turbulentan dan, naročito zbog video-klipova u kojima je razotkriveno kako se on na isti način ophodi i prema svojoj djevojci i još uvijek zakonitoj supruzi Kristini Kockar. Međutim, Luna je nekako prešla preko svega što je vidjela, a da prije toga za mnoge situacije nije ni znala. Ono što ju je posebno povrijedilo jeste trenutak kada on pominje njene roditelje.

- Da li sam ovo zaslužila? Kako te nije sramota, pi*ko jedna! Ološu jedan, šta je ovo?! Sram te bilo! Ti ćeš da kažeš da su moji roditelji zlobni i to za Đeksona, lažovu jedan! - skočila je Luna nakon čega je briznula u plač.

- Oni puste samo dio snimka! Uopšte nije bilo tako, rekao sam za drugu situaciju! - rekao je Sloba.


- Sve što radi sa njom, on to radi i sa mnom svaki dan! Zar te nije sramota? Ti si jedini lažov u ovom rijalitiju, niko više! Zašto si mi ovo uradio? Zašto si hvalio kad je sve bilo savršeno ovdje! - vikala je Luna.


Radanović je nastavio da gleda klipove, a onda je priznao na šta se taj razgovor odnosio.

- To nije tačno! Meni je samo Kija rekla da postoji mogućnost da se tvoji slažu da budeš sa mnom da bi tebe oprali kad izađeš iz rijalitija, a ja sam rekao da je možda u pravu, jer tako mi je djelovalo - pravdao se Sloba.


Poslije ovih riječi, Luna je briznila u plač, gdje je emisija odmah bila prekinuta. A kako je sve izgledalo pogledajte u klipu ispod:


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.