x

Milan Milošević slagao novinare kako mu je Slavica rekla da će ga zgaziti kolima nakon emisije, pjevačica odmah reagovala!

Slavica Ćukteraš i Milan Milošević žestoko su se posvađali, pa čak i tokom emitovanja reklama kao i tokom same emisije.

Slavica je voditelju "Zadruge" zamjerila negativno komentarisanje njenog fizičkog izgleda u emisiji "Papraco lov".

- Šta me sada grliš, ljubiš i pričaš da sam lijepa, a na televiziji vrijeđaš! Sram te bilo! - vikala je Ćukterašova na Miloševića po tvrdnjama novinara koji se našao na licu mjesta. Milan je bezuspješno pokušavao da se opravda pred pjevačicom, ali ona je ostala bijesna.


Milan Milošević u razgovoru sa ekipom Alo portala prokomentarisao je sukob sa pjevačicom:

"Stvarno je Slavica bila katastrofa bez šminke. Ljuta je ko ris. Sada mi je poslala poruku: "Zgaziću te kolima kada izađemo iz Šimanovaca", otkriva Milan.

Pravu istinu o svemu je iznijela i sama pjevačica Slavica Ćukteraš, koja je je bila zaprepaštena kako voditelj Zadruge u emisiji "Paparazzo lov" onako pljuje po ženama i njoj, dok je sada bila druga priča.


"Ja sam, iskreno, kao što se moglo vidjeti i po mojoj reakciji u emisiji, bila šokirana Milanovom izjavom šta je pričao o meni u “Paparaco lovu”. Da on to nije pomenuo, ne bih ni znala, jer se stvarno takvim stvarima ne bavim. Međutim, nakon što se to nastavilo tokom emisije, pa i tokom reklama, stvarno sam bila iskreno izrevoltirana, došlo je do rasprave u emisiji i na kraju se završilo njegovim izvinjenjem. On je meni rekao, kada smo se vratili u studio, da je dao izjavu da sam mu prijetila da ću ga zgaziti automobilom, kao htio je da se našali, ali ja niti sam mu takvu poruku poslala niti sam to rekla. Krivo mi je što je došlo do rasprave uopšte, prije svega zbog Ognjena Amidžića, jer poštujem njega, njegovu emisiju i televiziju u čijem programu smo bili, ali šta je, tu je. Svakog čuda tri dana dosta", rekla je Slavica.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.